Foto: Lisbeth Simonsen

Giv en skattefri gave

KFUM-Spejderne i Danmark er godkendt til at kunne modtage gaver, som giverne kan trække fra i skat efter de samme regler som gælder for gaver/bidrag til f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, Røde Kors eller Kræftens Bekæmpelse.

For den lokale gruppe betyder det, at støttemedlemmer og sponsorer med fordel kan give deres bidrag til gruppen og samtidig få et skattemæssigt fradrag.

Kravet for, at giverne kan få et skattemæssigt fradrag er, at beløbet sammen med giverens cpr.nr. indberettes til SKAT. I praksis sker det ved, at giverne indbetaler deres gave til KFUM-Spejderne.

Sammen med indbetalingen oplyser de det cpr.nr. eller cvr.nr, som gaven skal indberettes på, og hvilken gruppe der skal modtage pengene.

Beløbet kan også indbetales til Danske Bank på konto nr. 4183-4330164069, hvor der sammen med indbetalingen oplyses modtager af gaven og cpr.nr. eller cvr.nr.

Reglerne for fradrag

Du får fradrag for alle bidrag op til 16.300 kroner.

Indberetningen sker automatisk, da KFUM-Spejderne indberetter gaverne direkte til SKAT.
Det giver den yderligere fordel, at KFUM-Spejderne får mulighed for at opretholde ordningen, fordi det hvert år kræver et tilstrækkeligt antal givere.

Vidste du...

...at KFUM-Spejderne årligt har brug for minimum 100 bidrag over 200 kroner for at kunne opretholde ordningen. 

Betal via bankoverførsel

Du kan betale via bankoverførsel til vores konto i Danske Bank

Kontonummer: 4183-4330164069

Noter sammen med indbetalingen, hvem der skal modtage gaven (en gruppe, et distrikt eller korpset) og dit cpr-nr. eller cvr-nr. Så indberetter donationen til skat.

Betal via MobilePay

Du kan overføre et valgfrit beløb via Danske Banks mobil-app "MobilePay"

Send beløbet til: 72642

Husk at notere dit cpr-nr samt den gruppe/distrikt pengene skal tilfalde.