Foto: Steen Larsen
Foto: Steen Larsen

Saml ind med BetterNow

Hvis I har et konkret projekt, som I gerne vil samle penge ind til i gruppen, så har I nu mulighed for at gøre det under indsamlingstjenesten BetterNow

Det er nemt og enkelt at oprette en indsamling og donorer kan betale med betalingskort og MobilePay. Derudover er det gratis at oprette en indsamling, og der er ikke nogen udgifter for gruppen.

Til administration af indsamlingssitet får BetterNow dog 7,5 procent af det indsamlede beløb. Men det beløb betaler administrationskontoret. Derudover trækker BetterNow et transaktionsgebyr for hver donation på omkring 1 krone - afhængig af korttypen. 

Sådan opretter du en indsamling

  • Gå ind på https://dk.betternow.org/charities/kfum-spejderne eller www.betternow.dk og søg på KFUM-Spejderne for at finde vores side.
  • Tryk på ’Start indsamling’ og du er i gang. Du guides gennem fire punkter, hvor du bl.a. skal skrive lidt om, hvad du samler ind til og samt oploade et foto.
  • Del din indsamling med dit personlige netværk via de sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter, e-mail) og du er klar til at modtage donationer til din indsamling

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer