Foto: Johny Kristensen

Kom godt i gang med MobilePay

I takt med at småmønterne i lomme og sedlerne i pungen efterhånden er blevet afløst af elektronisk betaling, er det blevet endnu vigtigere også at kunne modtage på anden vis. Et MobilePay-nummer til gruppen er en god mulighed.

Og det er nemt at komme i gang. Alt I skal bruge er gruppens CVR-nummer. Herfra kan I oprette en MyShop-aftale og samtidig få et femcifret MobilePay-nummer.

Det koster 999* kr. (2018) at oprette en MyShop, men det er gratis at bruge kontoen. I betaler heller ikke gebyrer for at modtage penge, da KFUM-Spejderne er godkendt som velgørende organisation. I skal dog selv sørge for at kontakte MobilePay og give dem besked, når I tilmelder jer.

Efter tilmeldingen modtager I klistermærker med jeres MobilePay-nummer, som I kan bruge på pengekassen, salgsskiltet og andre steder, hvor folk skal betale til jer.

* MobilePay har i pr. 15. november hævet prisen fra 499 kr. til 999 kr. for at oprette en MyShop-løsning.

Sådan opretter du MobilePay

  • Gå ind på mobilepay.dk/myshop og klik på "tilmeld min virksomhed"
  • Opret login med e-mail og adgangskode
  • Udfyld herefter oplysninger om gruppen inkl. CVR-nummer og bankoplysninger
  • Inden gruppens MyShop bliver aktiv, skal gruppens bestyrelse underskrive aftalen
  • Når oprettelsen er gået igennem, skal I kontakte MobilePay for at blive fritaget for gebyrer. KFUM-Spejderne er fritaget for det gebyr, som det normalt koster pr. overførsel pga. vores status som velgørende organisation. I den forbindelse kan I få brug for at oplyse KFUM-Spejderne i Danmarks CVR-nummer 55153418.

Har I problemer, kan I kontakte MobilePays support på telefon 45144440.

Vidste du, at...

En undersøgelse af KFUM-Spejdernes salg af lodsedler fra 2017 viser en stigende efterspørgsel efter at betale med MobilePay. Flere grupper oplever samtidig at 20-30% af deres salg sker gennem MobilePay.

Det var gruppernes erfaring, at MobilePay gav et større salg ved dørene.