Landslotteri 2020

KFUM-Spejdernes landslotteri giver gruppen en mulighed for at tjene penge til fx sommerlejre, nyt udstyr og aktiviteter. Her på siden finder du alt, hvad du har brug for at vide om landslotteriet 2020.

Vi gør opmærksom på, at vores leverandør har haft en fejl i produktionen. Leveringen af lodsedlerne er derfor forsinket. Vi sender lodsedler af sted senest 22. januar 2020. Vi beklager ulejligheden.

Landslotteriet skal være nemt for grupperne at gå til, og vi arbejder hele tiden på at udvikle lotteriet, så det er attraktivt for grupperne at være med og for kunderne at købe lodsedlerne. Derfor har vi i 2020 blandt andet udvidet salgsperioden i år med en måned, så spejderne kan sælge lodsedler længere ind i foråret.

Læs mere om landslotteriet 2020 herunder.

Bestilling af lodsedler

Lodsedlerne kan bestilles fra begyndelsen af december 2019. Gruppelederen og kassereren modtager et bestillingslink på mail. Brug linket til at bestille lodsedler. Har gruppen ikke modtaget mailen, skal du kontakte korpskontoret.

Lodsedlerne bliver bestilt i bundter à 100 stk. Bestiller I to bundter, vil I altså modtage 200 stk. lodsedler. I kan bestille så mange lodsedler, som gruppen har mod på at sælge. Det er også muligt at bestille flere lodsedler senere i salgsperioden, hvis de er på lager. Der er i alt trykt 125.000 lodsedler.

Lodsedler med og uden returret

Ligesom sidste år kan gruppen tjene op til 17 kroner pr. solgt lodseddel. Bestiller I lodsedler med returret, tjener gruppen 14 kroner pr. lodseddel. Til gengæld kan I returnere alle lodsedler, som kan sælges af andre.

Bestiller gruppen lodsedler uden returret, kan I ikke sende lodsedlerne retur. Til gengæld tjener gruppen 17 kroner pr. solgt lodseddel.

Det er muligt at bestille en andel af lodsedlerne med returret og en anden del uden returret.

Returnering af lodsedler

Lodsedler med returret skal være modtaget hos 55°Nord senest 17. april. Derudover skal lodsedlerne være i en stand, så andre kan sælge dem videre.

Lodsedlerne skal sendes til 55°Nord, H. C. Ørsteds Vej 10, 7000 Fredericia.

I modsætning til tidligere år kan alle lodsedler bestilt med returret returneres. Der er ikke længere nogen grænse på 30%.

Intern konkurrence

Hvert bundt lodsedler har en bagside, som gruppen kan udfylde med gruppens gruppenummer. Ved at indsende den deltager gruppen i lodtrækningen om en shelter fra 55°Nord med plads til seks personer.

Siden med tydeligt gruppenummer skal sendes til KFUM-Spejderne i Danmark, Wagnersvej 33, 2450 København SV. Lodder til den interne konkurrence skal være KFUM-Spejderne i Danmark i hænde senest 15. juni.

Salgsperiode

Landslotteriets lodsedler må sælges i perioden fra den 25. januar til og med den 17. maj 2020. Vær opmærksom på, at salgsperioden er udvidet med en måned.

Det er strafbart at sælge lodderne uden for salgsperioden.

Salgspris og overskud

Lodderne koster 25 kroner og ikke 20 kroner som tidligere år. Heraf går enten 14 eller 17 kroner pr. solgt lod til gruppen afhængig af, om lodsedlerne er bestilt med eller uden returret.

De resterende 8 til 11 kroner går til gevinster, afgifter til staten samt tryk og forsendelse af gevinster.

Gevinster

Der er i alt 400 gevinster til en samlet værdi af 599.650 kroner. Hovedgevinsterne er fem rejsegavekort på 20.000 kroner til FDM travel. Derudover kan man vinde

 • Gavekort til Knuthenborg Safaripark, 20 stk
 • Gavekort til 55°Nord, 175 stk
 • Fjällräven re-Kränken, 200 stk

Derudover får alle, som køber en lodseddel en rabatkupon til 55nord.dk, som giver adgang til 25% rabat online og i butikken.

Afregning

Når lotteriet er afsluttet primo juni 2020, udsendes en samlet faktura til gruppens kasserer. Her vil det fremgå, hvor mange lodsedler der er bestilt, og hvor mange der eventuelt er returneret.

Betalingsfristen vil fremgå af fakturaen.

Vigtigt vedr. beskadigede pakker

Skulle jeres pakke med lodsedler imod forventning være beskadiget ved modtagelsen, er det vigtigt, at I nægter at modtage den. Postvæsenet vil da stå som ansvarlig for pakkens indhold. Hvis det bliver nødvendigt at nægte modtagelsen af jeres lodsedler, bedes I give korpskontoret besked, så I kan få tilsendt en ny pakke.

MobilePay

Flere grupper har succes med at bruge MobilePay, når de sælger lodsedler.

spejdernet.dk/mobilepay finder du gode råd til at komme i gang med MobilePay.

På bagsiden af blokkene har vi gjort plads til, at I kan skrive gruppens MobilePay-nummer, så spejderne nemt kan tage nummeret med rundt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrationscenteret på info@kfumspejderne.dk eller telefon 70102666.

Senest opdateret 4. december 2019

Få inspiration til at sælge lodsedler

Vi vil gerne gøre det nemt for gruppen at sælge lodsedler. Derfor har vi samlet gode råd, som gør det nemmere at sælge lodsedler og i sidste ende tjene flere penge til gruppen

Du finder inspiration til at sælge lodsedler her

Har du et godt tip til at sælge flere lodsedler, så del det. Send en mail til Christian Bruun på christian@kfumspejderne.dk, så kommer det på listen.

Bestil lodsedler

Du bestiller lodsedler direkte hos 55°Nord, som sender dem i løbet af januar. Lodsedlerne bestilles i bundter af 100 stk. Bestiller du to bundter, modtager du 200 lodsedler.

Gruppen kan bestille lodsedler med og uden returret. For lodsedler uden returret tjener gruppen 17 kroner, mens beløbet er 14 kroner med returret.

Returnerede lodsedler skal være 55°Nord i hænde senest 17. april 2020.

Gruppeledere og kassere har modtaget bestillingslink. Kontakt korpskontoret, hvis gruppen ikke har modtaget bestillingslink på info@kfumspejderne.dk.

Vigtige datoer for landslotteriet 2020

 • December 2019: Bestillingen af lodsedler åbner. Gruppeledere og kasserere modtager mail med bestillingslink.
 • Uge 3: Udsendelse af bestilte lodsedler*
 • 25. januar: Salgsperioden begynder
 • 17. april: Frist for returnering af usolgte lodsedler (bestilt med returret)
 • 17. maj: Salgsperioden slutter
 • 1. juni: Sidste frist for indsendelse af gevinst-lodsedler
 • 15. juni: Sidste frist for indsendelse af lodder til den interne konkurrence
 • September: Regnskab for landslotteri 2020 offentliggøres på spejdernet.dk

* Leveringen er forsinket pga. fejl i produktionen. Vi leverer derfor først fra den 22. januar 2020.

Regnskab for landslotteri

Her finder du en oversigt over afsluttede regnskaber for landslotterier.

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer