Kompetenceprofil

Kompetenceprofil
Spillet hjælper dig med at finde ud af, hvilke kompetencer du har, og hvilke du ønsker at forbedre.
Det kan være en god måde at starte med at finde dine kompetencer på, fordi du bliver præsenteret for en masse muligheder.
Hent øvelsen kompetencespillet 
Hent spillekort  

SpejderCV
Øvelsen hjælper dig med at finde ud af, hvilke kompetencer du har. Det sker ved, at du blive opmærksom på de successer, du har været en del af, og hvordan du har bidraget med dine kompetencer i forskellige sammenhænge.
Hent øvelsen SpejderCV 

Succesbilleder
Dette værktøj tager udgangspunkt i en række billeder, der skal være med til at identificere dine nuværende succeser og sætte fokus på de kompetencer, du har haft i spil.
Hent øvelsen Succesbilleder

Værdsæt dine kompetencer
Skemaet er målrettet forberedelse til en jobsamtale så man nemt kan bringe sine kompetencer fra det frivillige spejderarbejde med i den sammenhæng. Samtidig er det godt til at omsætte erfaringer fra spejderarbejdet til kompetencer i et erhvervsrelevant sprog.
Hent øvelsen Værdsæt dine kompetencer 

Spørgeskema til afklaring af kompetencer 
Skemaet fører dig igennem en række spørgsmål hvor du skal forholde dig til dine kompetencer og hvor du har dem fra, samt hvilke mål du kunne sætte fremadrettet. Skemaet er godt, hvis du i forvejen er vant til at sætte ord på dine kompetencer, eller du føler dig begrænset af ord der er skrevet på forhånd.
Hent spørgeskema til afklaring af kompetencer

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer