Nogen synes at forkyndelse er svært og kræver en masse forberedelse. Sådan behøver det ikke være. Lav noget simpelt og brug noget, der har med børnenes hverdag at gøre. Det kan gøres ved at lægge forkyndelsen i nogle faste rammer, så I har det med hver gang.

Bed for eksempel fadervor som en fast del af jeres afslutning eller hav et bestemt lys I tænder, når I hører historier. Forkyndelsen kan dog også være mange andre ting end historier fra bibelen der bliver læst op. Det kan være lege, løb og aktiviteter, som du før, bagefter eller undervejs kobler til en historie eller blot en pointe.

På siden her finder du en lang række aktiviteter med fokus på tro for spejdere i alle aldre. 

Du kan også vælge at bestille vores forkyndelseskuffert hos 55Nord. I forkyndelseskufferten finder du alt fra den lille inspiration til det færdige program til alle aldre fra familiespejd til rover og leder.

Forkyndelseskufferten får man fat i ved enten at skrive til 55nord@55nord.dk eller ved at ringe til 7010 7676. Udlån er gratis, man skal blot selv betale returneringen.
Låneperioden er typisk 14 dage. Husk at aflevér kufferten til rette tid, da andre også gerne vil få gavn og glæde af den.