Foto: Christian Bloch Hansen

I samarbejdet mellem jem & fix og KFUM-Spejderne i Danmark ønsker vi at gøre noget sammen. Med over 100 jem & fix-butikker og mere end 450 KFUM-Spejdergrupper kan vi arbejde med at bygge samfund - helt lokalt. Samarbejdet er til for at skabe endnu bedre rammer for kreative og meningsfulde aktiviteter for børn og unge og deres familier gennem tæt lokalt samarbejde mellem spejdergrupper og jem & fix.

jem & fix er en familieejet virksomhed, der ønsker at gøre det tilgængeligt at for flest muligt at bygge.

I samarbejdet ønsker vi at gå imod alle de færdigpakkede tilbud i denne verden og i stedet give det enkelte barn mulighed for at lære, hvordan man gør det selv. Som spejdere tror vi på learning by doing, og ønsker derfor at give muligheden for at flere børn og unge får en oplevelse af at kunne skabe noget med deres egne hænder.

Fælles værdier
KFUM-Spejderne og jem & fix’ samarbejde bygger på et fælles værdigrundlag med fokus på at styrke lokalsamfund, familieliv og robuste unge mennesker og det at skabe og bygge nyt, samt fixe det eksisterende. 

Samarbejdet bygger på en stor grad af frivillighed, særligt gennem lokale spejdergrupper, der inviterer lokalsamfundet ind. Samarbejdet med jem & fix har skaberlyst i højsæde og giver spejdere rundt i landet mulighed for at engagere sig lokalt og gøre en forskel.

“KFUM-Spejderne udvikler børn og unge til at indgå i værdifulde fællesskaber og tage samfundsansvar. Vi lærer børn og unge at tage vare på sig selv, hinanden og naturen. Det er udgangspunktet for alle vores aktiviteter, uanset om vi bygger rutsjebane eller tager på spejderløb”, fortæller Michael Seeberg formand for KFUM-Spejderne i Danmark.

For jem & fix giver samarbejdet mulighed for at vise mange flere familier, hvordan de i fællesskab nemt kan skabe spændende ‘gør det selv’-projekter, når de får fif og gode idéer af spejderne.

“Vi leverer materialer af høj kvalitet til ‘gør det selv’-byggeprojekter, og spejderne er fantastisk kreative og gode til at skabe robuste byggeprojekter. Sammen kan vi inspirere familier til at bygge selv”, siger Claus Petersen direktør for salg, indkøb og marketing i jem & fix.

Samarbejdet med jem&fix er sammensat af to parter, der hver især har noget på hjerte: 
Jem&fix ønsker at støtte op op om en gør-det-selv kultur, og KFUM-Spejderne i Danmark har en masse børn og unge, der er handlekraftige og er vant til at gøre det selv.

Om jem & fix

 

jem & fix A/S er en dansk kæde af lavpris byggemarkeder. Kæden beskæftiger ca. 1.400 ansatte. Butikkerne er fordelt ud over hele landet, og i løbet af foråret 2015 rundede jem & fix butik nummer 100 og tæller i dag 110 butikker. jem & fix er af pris- og forbrugertjenesten pricerunner.dk kåret til Danmarks billigste byggemarked fire år i træk.