Sådan bliver du et Lokalt Kraftcenter

Formålet med fonden er at give støtte til igangsættelse af Sociale Initiativer lokalt i Danmark. Pengene i fonden kan søges til projekter, der har til formål at lave en positiv forskel i lokalsamfundet. Det skal være projekter, der søger at inkludere unge/unge voksne, der ikke i forvejen er spejdere. Fonden kan søges til projekter, der understøtter spejdergruppens rolle som lokalt kraftcenter. Der kan søges puljer af 5.000,-. I særlige tilfælde kan der uddeles puljer op til 10.000,-

Hvem kan ansøge?

Alle KFUM-spejdere med en god ide kan ansøge. Projektet skal være forankret i en gruppe eller i et distrikt. I ansøgningen lægges vægt på at projektet:

· Inkluderer unge/unge voksne, der ikke i forvejen er spejdere
· Har til formål at gøre en positiv forskel, om muligt også ud over projektes umiddlebare løbetid.
· Forgår lokalt eller regionalt
· Rækker ud over Spejdergruppen til lokalsamfundet
· Lokale partnerskaber er et plus, men ikke et must

Dokumentation

Efter projektet er afholdt, skal der indsendes dokumentation fra projektet. Vi vil gerne modtage nogle billeder fra det afholdte projekt og et cirka deltager antal. Derudover vil vi gerne have en kort refleksion (max en halv side) over, hvorvidt projektets mål og formål blev opfyldt, og hvis ikke – hvorfor? Derudover vil vi også meget gerne modtage artikler eller anden form for omtale, hvis i får dette. Vi ser gerne, at vi modtager dokumentationen på mail senest 4 uger efter projektet/projektperioden er afholdt.

Hvordan ansøger man?

En ansøgning til SE fonden udformes i det elektroniske ansøgningsskema, og indsendes til fond@tunesiadenmark.com senest 4 uger inden projektets start.

OBS! Næste deadline for at søge fonden er torsdag d. 20. august 2020!

Kontakt fonden

Har du spørgsmål til fonden kan du sende dem på fond@tunisiadenmark.com.

Send din ansøgning til fonden gennem denne formular.