Foto: Johny Kristensen

DM i Spejder 2021

Som den sidste nattefrost forhåbentligt er væk vil årets største KFUM-Spejder arrangement blive afholdt. DM i Spejder vil blive afholdt over hele landet og der vil være rigeligt med sjove, anderledes og spændende aktiviteter for alle!

Er i dertil dygtige nok, kan I kvalificere jer til finalen hvor op imod 500 personer forventes at være samlet. 

Der afholdes i 2021 DM i Spejder på hele 9 destinationer og alle centre, som afholder arrangementet, vil gøre alt de kan for, at samtlige deltagere får en fantastisk oplevelse.

I kan deltage lige der i har lyst og der er plads til alle uanset ambitionsniveau.

Så kom med når KFUM-Spejderne invitere alle fra 4. klasse og op til en landsdækkende konkurrence.

Hvem kan deltage?

Hos DM i Spejder mener vi at det vigtigste er at du er spejder fremfor hvilket korps du er spejder i.

Dertil er det svært at have patent på "DM i Spejder", så alle spejdere er velkomne uanset hvilket korps i kommer fra. 

Det vil være muligt at deltage som juniorer (4-5. klasse), tropsspejdere (6-8. klasse) og seniorer (9. klasse - 17 år). Juniorer kan dog ikke kvalificere sig til finalen, men kåres til ”Regionsmestre” på de enkelte centre, såfremt de placerer sig på toppen af podiet. 

Hvor kan man deltage?

Der afholdes DM i Spejder hele 9 steder i landet. Du kan på billedet i bunden af siden se kvalifikationernes placeringer på et kort. I menuen til højre kan du se datoerne og du kan klikke dig videre til praktiske informationer. 

Hvor kan jeg læse mere og hvordan tilmelder jeg mig?

Ved at trykke på arrangementerne i oversigten til højre kan du tilgå praktiske informationer om de enkelte kvalifikationer. Alt du skal vide er desuden at finde på vores hjemmeside: www.dmispejder.dk

Tilmeldingen åbner d. 1. December 2020 og vil kunne tilgås direkte her.

Du tilmelder dig den kvalifikation du ønsker at deltage på. Alle praktiske informationer om arrangementet tilgås som beskrevet herover, og udover en deltagerbekræftelse modtager du derfor ikke et deltagerbrev inden arrangementet. 

Er der noget du ikke kan finde svar på kan du stille et spørgsmål direkte til det ønskede center ved at benytte kontaktformularen, som du finder ved at trykke på ovenstående links.

Du kan også altid sende en mail til dm@kfumspejderne.dk 

Hvad med finalen?

Det er kun muligt at deltage i finalen hvis man kvalificerer sig til den. Vi forventer at sende cirka 25% videre hertil fra hver DM i Spejder afholdelse. I forbindelse med præmieoverrækkelsen på arrangementerne får i at vide om i har kvalificeret jer og i modtager med det samme deltagerbreve til finalen. 

Finalen afholdes på Houens Odde Spejdercenter i Pinsen 2021. Dette betyder fra lørdag d. 22/05 til og med mandag d. 24/05.

Læs mere om finalearrangementet i menuen til højre eller her på linket: https://dmispejder.dk/finalen/

 

Bliv klogere på DM i Spejder

Facebook: https://www.facebook.com/DMiSpejder/

Webside: www.dmispejder.dk

Instragram: dmispejder

Wildcard til DM finalen?

Vi ud lodder 3 direkte patruljepladser til DM i Spejder finalen. Er i en af de heldige patruljer, behøver i derfor ikke at kvalificere jer via én af de 9 indledende runder for at få en plads i den eftertragtede finale.

Læs meget mere her på DM i Spejder egen hjemmeside.

DM i Spejder 2021

I kan deltage i DM i Spejder på følgende datoer og steder. I kan deltage lige der i har mest lyst til det - alle arrangementerne vil have stort set identiske indhold.

Tryk ind på arrangementerne og læs de praktiske informationer. 

Tilmeldingen åbner d. 1/12 2020 og kan tilgås her

DM i Spejder 2021 - Finalen

Finalen vil traditionen tro blive afholdt på Houens Odde Spejdercenter. Tilgå de praktiske informationer for finalen på dette link

Tilmeldingen åbner så snart de første runder af DM i Spejder er afsluttet på spejdercentrene og kan tilgås her