Det bedste sted at være frivillig

 

Hos KFUM-Spejderne er vi overbeviste om, at alle de frivillige kræfter, som udgør hovedparten af organisationen, er med til at gøre de enkelte grupper til det bedste sted at være frivillig. Vi er nysgerrige på at finde ud af, hvordan spejderledere oplever det at være frivillig i de forskellige spejdergrupper, herunder både de muligheder og begrænsninger i spejderarbejdet og i gruppen.

Derfor udvikler vi en spørgeskemaundersøgelse, hvor spejderlederne skal svare på spørgsmål, der relaterer sig til den enkelte og gruppen. Svarene opsamles og præsenteres for grupperne, hvorefter denne viden skal danne grundlaget for videre dialog om gruppens trivsel, udvikling og fremtidige retning. Samtidig laves der et statistisk overblik over gruppens medlemsudvikling, som skal give gruppelederne et billede af gruppens udvikling de seneste år.

 

Alle besvarelser behandles anonymt, og enkelte tilfælde eller historier vil ikke blive fremhævet. Det er gruppernes helhed, som undersøgelsen er interesseret i at kortlægge.

 

Projektet støttes af Tårnby KFUM-Spejdernes Støtteforening, og udarbejdes i første omgang med fire grupper fra Amager og Hafnia distrikt.

 

 

 

Kontakt

Vil du vide mere om projektet, kan du kontakte os her.

Therese Halvorsen 

M: therese@kfumspejderne.dk

T: 23450602

Kristian Rostgaard 

M: kristian@kfumspejderne.dk

T: 22229421

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer