Foto: Christian Bloch Hansen

Danmark Spiser Sammen foregår i uge 17 og i uge 45 i 2018 og arrangeres af Folkebevægelsen mod Ensomhed.

I 2017 deltog mere end 15 spejdergrupper fra KFUM-Spejderne og bød lokale på fællesspisning en aften i løbet af ugen. I 2018 kommer arrangementet igen, hvor KFUM-Spejderne igen vil deltage.

Deltag i fællesskabet

Danmark Spiser Sammen er bygget op om to typer af arrangementer

  • Trin 1-arrangement
  • Trin 2-arrangement

Trin 1-arrangementer er store fællesspisninger arrangeret i fem store danske byer. Her er plads til mellem 300 og 500 gæster.

Trin 2-arrangementer er mindre fællesspisninger, som arrangeres lokalt af medlemmer af Folkebevægelsen mod Ensomhed. Det er her, at lokale grupper hos KFUM-Spejderne inviterer indenfor.

Inviter lokalområdet indenfor

En fællesspisning er er en god lejlighed til at få ekstra opmærksomhed i jeres lokalområde og invitere potentielle spejdere indenfor.

Nogle grupper, som har holdt fællesspisninger i forbindelse med Danmark Spiser Sammen, vælger efterfølgende at invitere til flere fællesspisninger. Se evt. guiden til højre.

Har du spørgsmål til projektet, kan du kontakte projektgruppen bag Danmark Spiser Sammen på danmarkspisersammen2018@kfumspejderne.dk.

Bliv inspireret af Tunesien

Gratis kogebog til dig der deltager i Danmark Spiser Sammen

Igennem KFUM-Spejdernes venskab med den tunesiske spejderbevægelse, er kogebogen "Tunesien på Tungen" blevet til.Tunesien på Tungen sendes gratis til alle grupper som deltager i Danmark Spiser Sammen.

Er din gruppe interesseret i at få Tunesien på Tungen tilsendt, kan du skrive til pda@tunisiadenmark.com. Deltager du ikke i Danmark Spiser Sammen, kan Tunesien på Tungen også købes gennem 55Nord her 

Få tilskud til gruppens fællesspisning

Hvis I inviterer inden for til fællesspisning i uge 45 i forbindelse med Danmark Spiser Sammen, er det muligt at få støtte til arrangementet.

De første 18 tilmeldte grupper kan få refunderet op til 1500 kr. efter jeres arrangement er afholdt. I skal huske at tilmelde arrangementet via www.danmarkspisersammen.dk og videresende bekræftelsen i modtager til danmarkspisersammen2018@kfumspejderne.dk. Når I er tilmeldt arrangementet vil I modtage en mail fra arbejdsgruppen med flere informationer, heriblandt det samlebilag I skal bruge til at opnå refusion.

Hæfte med gode råd

Download KFUM-Spejdernes hæfte fuld af gode idéer til at lave fællesspisninger

pdf image Download

En del af Folkebevægelsen mod Ensomhed

KFUM-Spejderne og over 60 andre forskellige organisationer, virksomheder m.m. er gået sammen under Folkebevægelsen mod Ensomhed. Sammen arrangerer de blandt andet Danmark Spiser Sammen i uge 17 for at bringe mennesker sammen om et måltid mad.

KFUM-Spejderne er en del af Folkebevægelsen mod Ensomhed og støtter Danmark Spiser Sammen.

Læs mere om Folkebevægelsen mod Ensomhed her