Foto: Johny Kristensen
04-06-2020
KFUM-Spejderne inviterer til webinar om genåbning og sommeraktiviteter. Læs mere her.

Webinar om genåbning og sommeraktiviteter

Af Kristian Rostgaard og Thomas Olsen, udviklingskonsulenter

Selvom Covid-19 har spændt ben for det sædvanlige spejderarbejde, er der mange måder at gennemføre aktiviteter i sommerferien. Derfor inviterer KFUM-Spejderne til webinar, hvor vi dels fortæller om de gældende retningslinjer og dels ser på eksempler på, hvordan man kan holde et af årets højdepunkter for spejderne - sommerlejren.

Vi har været i kontakt med de centre, der har åbent for centerlejr, og dem der afholder mere utraditionelle sommer-aktiviteter og gennemgår mulighederne for på en nem måde at arrangere sommerferieaktiviteter for spejderne. Derudover kommer vi også omkring nogle af de andre måder, man kan skabe både dagsarrangementer og enkeltovernatninger. 

Vi har allerede hørt om mange grupper, der har fundet gode løsninger på de aktuelle udfordringer, så webinaret er også en mulighed for at komme og inspirere andre til gode sommeraktiviteter. Og vi håber derfor også, at I hver især vil bidrage med jeres gode ideer og løsninger.

Webinaret afholdes to gange:

Der er ingen tilmeldingsfrist, men hvis du allerede nu ved, at du gerne vil deltage, må du gerne tilmelde dig via linkene ovenfor. Så sikrer vi at, der er nok bemanding på til at gennemføre webinaret ordentligt.

Hvis du har særlige emner, ideer eller spørgsmål du gerne vil have vi tager op, så er du også velkommen til at sende dem til os. Du kan kontakte Kristian Rostgaard på kristian@kfumspejderne.dk / 2222 9421 eller Thomas Olsen på thomas@kfumspejderne.dk / 2222 9422.

Det skal nok blive en god sommer.