Foto: Christian Blom-Bloch
26-03-2020
Lige nu sidder projektet ”Vores Natur” og laver forberedelser indendørs, så vi allesammen kan komme ud til aktiviteter i naturen på den anden side af isolationen. Læs mere her.

Vores Natur-projektet kommer stærkt igen

Af Elisa Simony, projektmedarbejder Vores Natur

Det har været en turbulent og halvkaotisk tid, hvor mange af os har arbejdet hjemme fra stuerne og gemt os selv lidt fra verden. Det har også påvirket projektet ”Vores Natur”, men vi er ikke til at kue, så når vi har grønt lys fra regeringen, så spurter vi ud i det grønne igen og ruller os i græsset, og du kan være med. 

Teamet bag ”Vores Natur” glæder sig meget til, at alle danskere i fællesskab skal ud og nyde naturen, men der er også stor respekt for den seneste tids omvæltninger. Derfor er alle aktiviteter udskudt til efter maj. Der vil her i foråret komme små videoer omhandlende nogle af de danske vilde dyr, og der vil komme aktiviteter på facebook, som er mulige at lave hjemme, mens vi glæder os til sommeraktiviteterne, starter op. 

Der er rig mulighed for at planlægge aktiviteter for sommeren og efteråret og lægge dem ind i aktivitetskalenderen på voresnatur.dk. Her kan du også finde aktiviteter at deltage i, når sommeren kommer til Danmark. Kan du slet ikke vente med at se den vilde danske natur, så går DR’s nye naturserie ”Vilde vidunderlige Danmark” i luften den 12. april.