22-06-2020
Mange af de store Sankthansbål er aflyst i år, så hvordan laver du bedst et lille bål i eksempelvis et bålfad? Se med her, hvor Frederik Hessellund guider dig.

Videoguide: Sådan laver du et bål

Af Mia Vestergaard Stenberg, projektmedarbejder

Bål kan noget helt fantastisk. Det giver varme, skaber hygge og får tøjet til at dufte af sommerlejr og gode minder.

Hvis I skal holde Sankthans hjemme i år, er det mest bekvemmelige og den mest sikre måde at bruge et bålfad, hvis der ikke er en bålplads i nærheden.

I videoen, der er lavet i samarbejde med jem & fix, vil Frederik Hessellund fra Aalborg Distrikt vise, hvordan du kan lave bål i bålfad og så giver han dig nogle gode tips med på vejen.

Flere videoguides til Sankthans

KFUM-Spejderne har sammen med jem & fix lavet en række videoguides i forbindelse med Sankthans. Der er i alt komme fire videoguides, hvor du kan se de tre andre her:

Om jem & fix-projektet

Under sloganet “sammen bygger vi lokalsamfund” samarbejder KFUM-Spejderne og jem & fix om at gå imod de færdigpakkede tilbud i denne verden og i stedet give det enkelte barn mulighed for at lære, hvordan man gør-det-selv. Som spejdere tror vi på learning by doing og ønsker derfor at give muligheden for, at flere børn og unge får en oplevelse af at kunne skabe noget med deres egne hænder.