22-06-2020
Sankthans står for døren, så Frederik Hessellund viser dig, hvordan du kan lave en gør det selv-figur til værelset. Du kan jo passende pynte den som en heks.

Videoguide: Sådan bygger du en Gør det selv-heks

Af Mia Vestergaard Stenberg, projektmedarbejder

Sankthans betyder bål, hvilket også betyder bålheks. Men hvis du gerne vil lave en heks, der kan stå på værelset i stedet for på bålet, så se videoen hvor Frederik fra Aalborg Distrikt viser, hvordan du kan lave din helt egen gør det selv-figur.

Vil du gerne have byggevejledningen og materialisten på skrift, kan du finde den i faktaboksen.

Flere videoguides er klar til dig

KFUM-Spejderne har sammen med jem & fix lavet en række videoguides i forbindelse med årets Sankthans. Du kan finde de tre andre videoguides her:

På vegne af KFUM-Spejderne og jem & fix ønskes I en rigtig god Sankthans.

 

Byggevejledning

Skal du bygge en gør-det-selv-heks til årets Sankthans, så kan du følge denne byggevejledning eller bruge den som inspiration.

Om jem & fix-projektet

Under sloganet “sammen bygger vi lokalsamfund” samarbejder KFUM-Spejderne og jem & fix om at gå imod de færdigpakkede tilbud i denne verden og i stedet give det enkelte barn mulighed for at lære, hvordan man gør-det-selv. Som spejdere tror vi på learning by doing og ønsker derfor at give muligheden for, at flere børn og unge får en oplevelse af at kunne skabe noget med deres egne hænder.