25-08-2020
Ida og Frederik viser dig, hvordan du bygger din egen vandkikkert, så du kan se en helt ny, vidunderlig verden - under vandet. Se med her.

Videoguide: Byg din egen vandkikkert

Af Mia Stenberg, projektmedarbejder

KFUM-Spejderne i Danmark og jem & fix er gået sammen om at lave en række Gør det selv-videoer. Videoerne og byggeprojekterne sætter fokus på naturen omkring os samt udvikler børn og unges byggefærdigheder og samarbejdsevner. 

Både små og store være med til dette byggeprojekt, fordi der både skal saves, skrues og limes. Hvis der ønskes en mindre svær byggeopgave, kan en voksen med fordel save plexiglasset ud på forhånd.

Se livet under vand - helt tæt på

Gør det selv-vandkikkerten er ikke så køn, men den giver adgang til at se en vidunderlig flot verden under vandet. Den virker som et par dykkerbriller og bryder vandoverfladen, så du kan se livet på det lave vand. 

I denne video viser vi dig, hvordan du kan bygge din helt egen vandkikkert.

Vil du gerne have byggevejledningen på skrift, kan du finde den i aktivitetsdatabasen lige her.

Husk! Mindre børn må aldrig være alene ved vandet og bruge vandkikkerten uden opsyn.

Find flere byggeprojekter

Har du en skaber i maven og lyst til at bygge mere kan du finde endnu mere materiale her. Har du spørgsmål vedrørende videoen eller vil du gerne vide mere om samarbejdet med jem & fix kan du læse mere her eller kontakte projektmedarbejder, Mia Stenberg, på mia@kfumspejderne.dk.

Nyheder fra jem & fix-projektet

Aktiviteter fra jem & fix-projektet