Udkast til hvordan det nye DetMedGud.dk kommer til at se ud.
FDF
25-09-2019
Du kan nu indsende dine andagter til den nye udgave af hjemmesiden DetMedGud.dk. Læs mere her.

Vær med til at skabe det nye DetMedGud.dk

Redigeret af Mette Lundegaard, forkyndelsesleder

Siden januar er der arbejdet på en ny udgave af andagtsportalen DetMedGud.dk. 

Hjemmesiden gik første gang i luften i efteråret 2005 og er blevet revideret to gang tidligere. Det er KFUM og KFUK i Danmark, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere og FDF, der står sammen om projektet, der skal give frivillige ledere tilgængelige og konkrete forkyndelsesmaterialer.

Den nye platform skal give ledere mulighed for at vælge materiale, der passer til enhver situation og gøre det nemmere at variere sine andagter.

Vi har fokuseret på, at de frivillige ledere får forskellige, men enkle muligheder, for at finde det rette materiale til forskellige andagter. Vi har kategoriseret andagterne efter, om den frivillige leder ønsker at børn eller unge skal lytte, snakke eller gøre noget sammen. Søgefunktionen er også forbedret, så man kan søge efter temaer eller tekster, siger styregruppemedlem Anna Berg fra FDF.

Giv os dine bedste andagter

- Hver uge laves der god og involverende forkyndelse i de forskellige organisationer. Alt det skal flere have glæde af. Vi åbner nu op for, at enhver kan indsende sin andagt og få den op på DetMedGud.dk i sparring med arbejdsgruppen, siger Mads Højrup Pedersen, der med støtte fra Y’s Men er ansat i projektet.

- Vi har i arbejdsgruppen fundet et format, hvor vi er frie på hver vores indgangsvinkel indenfor rammen af det fælles folkekirkelige grundlag, og så giver vi feedback på hver enkelt andagt. Det er vigtigt for os, at pointerne træder tydeligt frem til glæde for målgruppen af frivillige ledere, der i sidste ende skal bruge andagtsmaterialet, siger arbejdsgruppemedlem Mette Mejlgaard fra KFUM-Spejderne.

Detmedgud.dk lanceres forventeligt i et nyt format i oktober 2019.

Indsend din andagt her