Foto: © WSB Inc. / Vincent Duval
25-03-2020
Tilmeldingen til den 16. World Scout Moot i Irland i juni 2021 er åben. Moot er den ultimative spejderoplevelse for unge mellem 18 og 25 år fra hele verden. Læs mere her.

Tilmeldingen til Moot 2021 i Irland er åben

Af Nicolai Johansen

Moot i Irland afholdes fra mandag den 19. juli 2021 til torsdag den 29. juli 2021 og inviterer spejdere i alderen til 18 til 25 år til en unik spejderoplevelse med deltagere fra hele verden. Og er du fyldt 26 år, kan du læse mere om, hvordan kan deltage nederst i artiklen.

På Moot vil du som deltager blive placeret i en international patrulje bestående af ti personer. Det er sammen i patruljerne, man deltager i aktiviteterne under Moot. En stamme (Tribe) er bestående af fire patruljer, som bor og laver mad sammen. Stammen vil blive tilknyttet en vejleder, hvis rolle er at støtte deltagerne i at få et godt samarbejde i patruljen og stammen såvel som den enkelte deltagers personlige udvikling.

Gør dig klar til den 16th World Scout Moot i Irland 2021, så vi kan vise verden, hvad vi kan udrette sammen.

Lejr med temaet Sammen

Temaet for denne Moot er hvad Irerne kalder Le Chéile (leh kay-la) som betyder ’sammen’. Irland har et gammelt Irsk ordsprog, der siger: ”Ní neart go cur le chéile”. Det betyder: ”Der er ingen styrke uden sammenhold”.

Moot skaber rammerne for at bringe tusindvis af spejdere sammen for at dele kulture, lære af hinanden og få nye egenskaber i nye venners selskab. Programmet for Moot er bygget op om samarbejde, hvilket gør det muligt at inkludere, lære nyt og tage på eventyr i de smukke landskaber.

Du kan læse mere om Moot 21 i Irland her.

Sammen vil vores aftryk på verdenen være større, og derfor er spejder en af de organisationer der har mulighed for at gøre en forskel. Målet for denne Moot er at få spejdere verden over til at arbejde sammen om at forbedre verden og de lokalmiljøer, vi lever i verden over.

Vil du være en af de 6000 deltager på Moot? Som sommeren 2021 skal tilbringe ti dage i de fantastiske landskaber i Irland. Så inviterer det danske kontingent dig hermed til en ufoglemmelig international spejderoplevelse, som du sent vil glemme.

Prisen bliver cirka 12.000 kroner.

Du finder tilmeldingen her.

Bliv en del af International Service Team

Er du fyldt 26, men vil alligevel gerne afsted på dit livs spejderoplevelse med andre unge fra hele verden, kan du søge om at blive International Service Team (IST). Vil du være IST, skal du være fyldt 26 inden afrejse. Som IST’er deltager du som jobber og arbejder under hele Moot for at skabe de mest ideelle rammer for deltagerne på Moot.

Læs mere om at blive IST'er på den officielle Moot-hjemmeside. Tilmeldingen foregår via tilmeldingen for deltagere.