Foto: Frederik Dahl Kehlet
19-11-2020
Med Hele Danmarks Familieklub åbner spejdergrupper i hele landet døren for lokalområdet. Læs her, hvordan gruppen kan være med.

Står døren til jeres spejdergruppen åben for alle i lokalområdet?

Hele Danmarks Familieklub er et måltidsfællesskab for alle familier. Formålet er at skabe rammerne for hyggeligt samvær blandt spejdere og ikke-spejdere. Projektet giver tilskud til mad og aktiviteter, og alle frivillige tilbydes et kursus i at inddrage flere i spejdernes fællesskab.

Lige nu skal vi til at afrunde efterårsklubberne, og er i gang med at planlægge forårsklubberne. Har din gruppe lyst til at være med til at skabe relationer mellem familier i jeres lokalområde?

Hvordan kan du blive en del af det?

Du kan lide at tage ansvar og har lyst til at kaste dig over et nyt projekt, der gør en forskel for familier, som endnu ikke er en del af spejdergruppen. Du er fx rover, forælder til en spejder, sidder i gruppebestyrelsen eller er spejderleder. Hvis det lyder som noget for dig og din gruppe, så skriv til 

juliejensenspindler@kfumspejderne.dk eller ring på tlf. 20 55 11 83. 

Om Hele Danmarks Familieklub

Hele Danmarks Familieklub er et projektsamarbejde mellem KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM-Spejderne. Familieklubberne drives af lokale kræfter i samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Det foregår over en periode på seks måneder og har til formål at gøre en forskel for familier, som har lyst til at mødes med andre familier i nye rammer og dele glimt af hverdagen. Aktiviteterne ligner dem fra det traditionelle spejderarbejde. Forskellen er at projektet ønsker at række ud over spejdergruppen og invitere nye familier ind.