04-10-2018
En frivillig redaktion dækkede landsmødet i ord og billeder. Se de bedste skud fra landsmødet her.

Se billeder fra landsmødet

Gik du glip af landsmødet, kan du suge en del af stemningen til dig i den frivillige redaktions billeder.

450 spejdere og gæster var på plads i Den Holstenske Lade på Gram Slot, som dannede rammerne om landsmødet. Foto: Frederik Kehlet.
Lørdag eftermiddag stod programmet på workshops. Her kunne deltagerne blandt andet blive klogere på Ungdomsøen eller som her samværsregler, som alle grupper med vedtagelsen af L3 forpligter sig til at lave og opdatere årligt. Foto: Mick Johansen
Jesper Oehlenschläger tegnede landsmødets uofficielle, men flotteste referat. Foto: Andreas Thørring Bastrup
Der var god stemning i salen og flere øjeblikke blev foreviget på mobiler og sociale medier undervejs. Foto: Frederik Kehlet.
Lørdag aften gik gruppen Rapolitics på scenen for at underholde med impro-rap om alt fra samværsregler, formandskabet og teltrejsning. Foto: Frederik Kehlet.
Søndag eftermiddag blev det officielt. Med 92% af stemmerne sagde KFUM-Spejderne velkommen i spejderfællesskabet til Semerkand Ungdom som associeret spejderkorps. Foto: Frederik Kehlet.
Lørdag formiddag var hele landsmødet inviteret til gudstjeneste. Foto: Andreas Thørring Bastrup.
Det afgående formandskab, Morten Trampedach Junget og Peter Stubkjær Andersen, bød landsmødet velkommen fredag aften. Flere deltagere var forsinket pga. eftermiddagens politiaktion. Foto: Frederik Kehlet
Under formandskabets beretning havde det afgående formandskab inviteret gæster på scenen til at fortælle om de aktiviteter, som de havde arbejdet med i landsmødeperioden. Foto: Frederik Kehlet.
Mange deltagere var forbi Semerkand Ungdom for at høre mere om deres arbejde og drømme om at blive et spejderkorps. Foto: Frederik Kehlet.
Stjernebaren, som nogle husker fra landsmøderne på Nyborg Strand, var rykket med til Gram Slot i en opdateret udgave med stjernehimmel og spejdere bag baren. Foto: Andreas Thørring Bastrup
15 kandidater til hovedbestyrelsen blev til 11 medlemmer, da landsmødet søndag stemte. Peter Stubkjær Andersen og Stine Kirk Jensen blev efterfølgende valgt som henholdsvis formand og næstformand. Foto: Mick Johansen