Foto: Johan Stauner Bill
03-09-2020
KFUM-Spejdernes ledelsesteam skriver her om retningslinjer for sensommerens aktiviteter. Indtil videre gælder retningslinjerne, som blev udmeldt 11. juni 2020. Læs mere her.

Retningslinjer for sensommerens aktiviteter

Af KFUM-Spejdernes ledelsesteam

Corona-krisen er slet ikke overstået, og vi ser ind i en sensommer og et efterår, hvor der stadig vil være mange restriktioner på vores aktiviteter. Det er derfor fortsat vigtigt at forholde sig til, hvilke retningslinjer der gælder for aktiviteterne. 

Det er vores vurdering, at vi fortsat kan organisere og planlægge aktiviteter efter de særlige retningslinjer for afholdelse af sommeraktiviteter for børn og unge, der blev udsendt 11. juni 2020, indtil man hører andet fra os i ledelsesteamet.

Vi arbejder på at få reviderede retningslinjer så hurtigt som muligt, og vi forventer opdaterede og reviderede retningslinjer fra myndighederne inden for de næste to til tre uger. Det er ikke vores forventning, at de nye retningslinjer vil være meget anderledes end dem, vi allerede efterlever.

Du finder retningslinjerne her og du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål her

Når I planlægger møder, ture og lejre bør det tilrettelægges, så I primært er udendørs, og det er vigtigt, at I løbende i gruppen gennemgår program og aktiviteter, så I hverken kommer til at være uforsigtige eller overforsigtige. 

Ligger din gruppe i en kommune med særligt smitteudbrud, så er det vigtigt at forholde sig aktivt til eventuelle særlige lokale retningslinjer. Det kan være nyttigt at henvende sig til den lokale kultur- og fritidsforvaltning, hvis der er spørgsmål af lokal karakter. 

Du er altid velkommen til at ringe og skrive på info@kfumspejderne.dk eller 7010 2666.