Foto: Spejder-Rejser
18-09-2019
Spejder-Rejser har offentliggjort turprogrammet for 2020. Uanset om du er til vand, varme eller vandring, så har Spejder-Rejsers turprogram en rejse, der passer til dig. Få et indblik i de forskellige rejser her.

Oplev verden med Spejder-Rejser i 2020

Spejder-Rejsers turprogram for 2020 er nu offentliggjort, og du kan allerede tilmelde dig de forskellige rejser. Inde på Spejder-Rejsers hjemmeside finder du den fulde oversigt med informationerne om de 7 ture, de tilbyder i år. Her er et hurtigt overblik over de oplevelser, du kan få i 2020.

Rejser for de 14 til 20-årige

Trænger du til lidt luftforandring inden sommerens eksamener, så tag med Spejder-Rejser på kanotur
i Kristi Himmelfarts-ferien. Turen går til det sydlige Sverige, hvor du sejler ad Rönne Å. Kanoturens program finder du her, men planen er at fange aftensmaden i åen, hygge omkring lejrbålet og overnatning i telt.

Du kan også udfordre dig selv sammen med eventyrlystne spejdere, når Spejder-Rejser inviterer på vildmarkstur i det svenske. På turen handler det om simple living, hvor du skal finde din egen mad, bygge kreative hjem og teste dine evner inden for alle facetter af vildmarkslivet – sammen med nye spejdervenner. Du kan læse hele programmet for vildmarksturen her.

Kom med Spejder-Rejser til Grækenland i efteråret 2020. I dejlig solskin skal deltagerne vandre i naturen i nationalparken ved bjerget Olympus, der er selv guderne værdig. Du skal selvfølgelig også besøge de antikke vidundere i Athen, snorkle i det azurblå Middelhav ved øen Agistri og spise skøn græsk mad. Du kan læse mere om turen til Grækenland her.

Rejser for de 17-årige og opefter

Hvis du har lyst til en uge med flot natur, rumænsk bondeliv og nye spejdervenskaber både med
danske og rumænske spejdere, så er turen lige noget for dig. I påsken flyver Spejder-Rejser nemlig til Rumænien, som byder på vandreture og kulturelle oplevelser bl.a. med verdens tungeste bygning. Programmet til Rumænien findes her

Er du til de helt klassiske, skandinaviske fjeldture, så er Spejder-Rejsers vandretur i Lapland noget for dig, hvor du blandt andet skal bestige Sveriges højeste bjerg. Der er lagt op til mange kilometer i benene, utrolige udsigter, vild natur og masser af spejderhygge på Kungsleden. Du kan læse mere om turen til Lapland her.

Albanien er et land, der har det hele – rå natur, interessant historie, flotte byer og en utrolig gæstfri
befolkning. Spejder-Rejser inviterer på en tur, hvor deltagerne bl.a. skal vandre i de ”albanske alper”, opleve livet på landet, smage skønne specialiteter, sejle imellem fantastiske bjergtinder på Komani Lake og besøge charmerende Tirana. Meld dig til her, når Spejder-Rejser tager til Albanien.

På turen til Israel i 2020 skal du bl.a. – som Jesus – gå på vandet ved Genesaret Sø, besøge Jerusalem og suge de mangeartede kulturer og religioner til dig. Turen går også til Det Døde Hav, og i morgenstunden vandrer deltagerne op på bjergplateauet Massada. Du kan læse mere om turen til Israel her.

Tilmelding

For at tilmelde dig en rejse skal du gå ind på Spejder-Rejsers hjemmeside. Der kan du også se tilmeldingsfristen på de forskellige rejser.

Tidligere ture

På Spejder-Rejsers hjemmeside kan du også læse om tidligere ture. Her kan du finde inspiration og høre om deltagernes oplevelser og tanker om de nye kulturer og venskaber, de har mødt på turen.

Du kan finde en oversigt over de tidligere rejser her.

Læs om Spejder-Rejser

Hvis du vil læse endnu mere om Spejder-Rejser, kan du kigge på deres hjemmeside her.

Derudover kan du glæde dig til årets tredje udgave af Ildhu, som bl.a. indeholder fine billeder fra Spejder-Rejsers ture i 2019.