Foto: Johny Kristensen
11-06-2020
Få styr på de seneste retningslinjer omkring Covid-19 inden sommerlejren. Deltag i webinar om genåbning og sommeraktiviteter på mandag den 15. juni 2020.

Nyt webinar om genåbning og sommeraktiviteter

Hvordan kan man afholde et løb, så man også overholder retningslinjerne, og må man egentlig lave lejrbål efter de nye retningslinjer?

Det var blot to af de spørgsmål som KFUM-Spejdernes udviklingskonsulenter gennemfik under KFUM-Spejdernes webinar onsdag aften på baggrund af de nye retningslinjer for sommerens aktiviteter. Ud over en dugfrisk opdatering på de gældende retningslinjer kom udviklingskonsulenterne med gode råd til, hvordan gruppen på en nem måde kan arrangere sommerferieaktiviteter for spejderne - både med og uden overnatning.

Få en smagsprøve på webinaret her, hvor du også kan få svar på ovenstående spørgsmål

Kom med på næste webinar

Mere end 20 ledere deltog i webinaret og var din gruppe ikke med, så har I muligheden igen på mandag den 15. juni klokken 19.30 – 21.00, hvor udviklingskonsulenterne igen sidder klar.

Tilmeld dig webinaret her

Der er ingen tilmeldingsfrist, men hvis du allerede nu ved, at du gerne vil deltage, må du gerne tilmelde dig via linkene ovenfor. Så sikrer vi at, der er nok bemanding på til at gennemføre webinaret ordentligt.

Hvis du har særlige emner, ideer eller spørgsmål du gerne vil have vi tager op, så er du også velkommen til at sende dem til os. Du kan kontakte Kristian Rostgaard på kristian@kfumspejderne.dk / 2222 9421 eller Thomas Olsen på thomas@kfumspejderne.dk / 2222 9422.


PS. Hvis du ikke så smagsprøven på webinaret, så får du svarene her:

  • Ja, man må godt dele udstyr patruljen imellem på et løb, men bruger man noget på en post, som andre også skal bruge, skal det rengøres efterfølgende.
  • Og ja, man må gerne lave lejrbål i forbindelse med lejr eller et endagsarrangement. Faktisk må man her være op til 500 deltagere, så længe man overholder afstandskravet mellem de forskellige grupper og indenfor selve gruppen.