Future Leaders
13-01-2020
Kataloget er udarbejdet af Dansk Ungdoms Fællesråd og blev i starten af januar overrakt til Udviklingsminister Rasmus Prehn - selvfølgelig med stort fokus på KFUM-Spejdernes partnerskab med den tunesiske spejderbevægelse.

Nyt katalog sætter fokus på danske unge i udviklingsarbejdet

Af Tobias Simonsen, Future Leaders og medlem af KFUM-Spejdernes hovedbestyrelse

"Vi tager verden med hjem". Det er titlen på et nyt katalog fra Dansk Ungdoms Fællesråd, som sætter fokus på, hvordan unge rykker verden med vilje igennem udviklingsarbejdet.

Future Leaders har med både billeder og tekst en central rolle i kataloget, som også omhandler historier fra andre ungdomsorganisationers arbejde med at rykke verden med vilje.

Kataloget blev i starten af januar overrakt til Udviklingsminister Rasmus Prehn, som er meget optaget af begejstring og folkeligt engagement omkring udviklingsarbejde. Sagt på en anden måde skal internationale partnerskaber også give stor værdi i Danmark, ligesom partnerskaberne giver stor værdi ude i verden.

Læs mere om hvordan KFUM-Spejderne sammen med den tunesiske spejderbevægelse rykker verden med vilje, både i Danmark og Tunesien, her.

Vil du også rykke verden med vilje igennem Future Leaders? Besøg www.spejdernet.dk/tunesien, hvor der er mærkebeskrivelser, kogebøger, podcasts, videoer og meget andet.