Illustration: Foreningskonsulenterne.dk
16-09-2015
Hvordan kan din gruppe skabe mere værdi i lokalsamfundet? En ny bog giver svaret, og nu kan du købe bogen til særpris.

Særpris for KFUM-Spejdere: Bogen Forandring i Forening giver ny energi og inspiration til samarbejde

Hvordan kan din gruppe skabe mere værdi i lokalsamfundet? En ny bog skrevet af Torben Stenstrup fra Herlufmagle Gruppe giver svaret til ildsjæle i foreningslivet og sætter fokus på samarbejde og partnerskaber mellem foreninger og den lokale kommune. Lige nu kan du købe bogen til særpris hos 55Nord, og her kan du læse, hvad en af dine spejderkolleger synes om den. 

Boganmeldelse af Merete Helms, leder i Odsherred Distrikt

Hvor det rart at mærke seriøsiteten og tyngden i denne bog på flere planer. Her er plads til læsehesten og den praktiske spejder, som alle er lige værdifulde for forandring i spejdergruppen. Det her er simpelthen rendyrket foreningsenergi, som kun kan anbefales. Det er vores fritid, det handler om – lad os gøre det bedst mulige med den tid vi har til rådighed for vores foreningsarbejde.

Se potentialet i at samarbejde

Bogen giver anledning til en helikopter tur over gruppen. Her er der virkelig en anledning, og man lander klogere - både på gruppens potentiale og ikke mindst vigtigheden i, at gruppen bliver et værdifuldt aktiv for kommunen og andre samarbejdspartnere. Kommunen er ikke bare dér, man søger sine obligatoriske tilskud men faktisk en samarbejdspartner, som kan skabe yderligere værdi, når bare vi som ledere forstår at udnytte potentialet.

Stort idekatalog

Bogen indeholder en grundig gennemgang af muligheder og potentialer. Den er skrevet i et superforståligt sprog og med praktikken i behold. Er man utålmodig, så kan man gå direkte til det omfangsrige idekatalog.

Jeg håber, at andre under sig selv at få læst denne bog. Jeg vil straks låne den videre til andre i mit foreningsnetværk.  

Jeg håber, at der gennem bogen kan skabes et større netværk mellem de lokale foreninger, så der ikke kun tænkes på partnerskab i forhold til kommunen men også foreningerne imellem i lokalsamfundet.

Køb bogen

Som KFUM-Spejder kan du købe Forandring i Forening med særrabat – din pris er 198,00 kroner (normalpris 298,00 kroner). Køb den hos 55Nord.

Mød forfatteren

Bogens forfatter Torben Stenstrup holder et oplæg på Gruppeledelseskonferencen den 14.-15. november på Vingstedcentret. Du kan tilmelde dig her.