Det kræver mange materialer at bygge en lejr op. Gør et kup fra Spejdernes Lejr 2017. Foto: Pernille Bille Tvedt
30-08-2017
De sidste materialer fra Spejdernes Lejr er sat på ny auktion. Gør et kup inden 10. september og find blandt andet værktøj, dekorationsler eller byggematerialer til gruppens nye skur.

Ny auktion: Gør et kup fra Spejdernes Lejr

Den første auktion fra Spejdernes Lejr 2017 er afsluttet, og nu er en ny sat i gang. Her kan du igen gøre et kup fra lejren.

I denne omgang kan du finde byggematerialer, værktøj og kontorartikler. Men tag et kig på auktionen. Der er mulighed for at gøre et spændende køb til spejderhuset eller næste byggeprojekt.

Du finder auktionen her

Alle har mulighed for at byde på auktionen, og pengene fra salget bidrager til lejrens økonomi. Samtidig sætter auktionen fokus på hensigtsmæssig udnyttelse af ressourcer, når materiel, som kun er brugt en kort tid under lejren, kan gøre nytte og genbruges hos andre.

Auktionen slutter d. 10. september. Man skal altså være hurtig, hvis man vil nå at gøre et kup. Vær ligeledes opmærksom på, at man handler med Campen Auktioner Syd i Broager og deres vilkår og betingelser gælder. Handlen foregår derfor udenom Spejdernes Lejr.