Unge fra hele verden deltager i Y's men's verdenskonference
www.ysmen2020.dk
11-12-2019
Y's men, som rigtig mange steder er gode til at støtte vores lokale grupper, inviterer unge spejdere med på deres verdenskonference i Odense til sommer. Læs mere her.

Mød unge fra hele verden i Odense

Af Mette Lundegaard, forkyndelsesleder

Lokalt kender en del Y's men-klubberne som et kirkeligt voksen-arbejde, der ved siden af deres mødeaktiviteter rejser mange midler, som de deler ud af, og som blandt andet kommer mange KFUM-Spejdere til gode.

Til sommer afholder de verdenskonference i Odense, hvor der bliver et arrangement for unge i deres søster-organisationer, hvor der bliver mulighed for at mødes med unge fra hele verden.

KFUM-Spejderne inviteres med

Deltagerne kommer fra forskellige kirkelige ungdomsorganisationer. Det bliver godt! Og der bliver masser af mulighed for at blive klogere på unge fra Østeuropa, Korea, Indien og vel at mærke den aktive, engagerede del af dem. Unge, der vil være optagede af fællesskab og forandring akkurat, som vi som KFUM-Spejdere er det - og derfor inviteres KFUM-Spejderne med. Måske er det dig?

Praktisk information

Arrangementet hedder Youth Convocation og finder sted 10.-16. august i Odense. Det foreløbige - og næsten færdige - program kan ses her.

Har du mod og lyst til at deltage, så kontakt Connie Møller på connieogflemming@gmail.com.