Foto: Andreas Thørring Bastrup
28-08-2019
Mød Styregruppen for Kristendom og Forkyndelse i K-forsamlingshuset på Landstræf. Her er programmet fyldt med foredrag, debatter og underholdning med blandt andet Gospel og komikeren Jakob Svendsen.

Mød K-forsamlingshuset på Landstræf

Af Mette Lundegaard, forkyndelsesleder

Igen i år vil der på landstræf være et K-forsamlingshus, hvor der vil foregå en masse forskelligt, der har med vores K at gøre. Der vil være værksteds-moduler, hvor der bliver nørdet både kreativt, med andagter og med min egen fortælling om mit og korpsets kristne ståsted.

Der vil være foredrag, debatter og musik med omdrejningspunkt om vores kristne tro. Undervejs på Landstræf er der også en gudstjeneste, som først planlægges i K-forsamlingshuset på selve Landstræf.

Jakob Svendsen kommer igen – nu med lillebror

Jakob Svendsen er komiker og besøgte os på Landstræf 2017. Nu kommer han igen sammen med sin lillebror, der lever af at snakke om sin tro. Så de to kan noget med ord og vil hjælpe os med at sætte ord på det vi tror på, på en måde så det bliver kort og konkret, og så vi faktisk endda selv måske forstår lidt af det.

Musikken har fået et pift opad

På Landstræf får vi besøg af Gospel Brothers, som er garant for gospelmusik, fællessang og fortællinger, når de 4 herrer sætter tonen an i et livsbekræftende sammensurium af gejst, glæde og smittende energi.

Der er lagt op til feel-good stemning, vrikkende rumpetter og livsglæde. Gospel Brothers har noget på hjerte og spænder lige fra at være helt oppe at ringe og helt nede på jorden med seriøse og ærlige livsfortællinger. Vi får halvanden times absolut økologisk energitilskud, når vi sammen med dem fylder den Holstenske Lade i prime time lørdag aften.

Udover koncerten laver forsangeren fra Gospel Brothers 2 x 2 timers gospel workshop i K-forsamlingshuset, som skal bruges til gudstjenesten. Hvad der ellers skal ske i gudstjenesten, er der stor mulighed for at sætte sit præg på, da resten af planlægningen også foregår i K-forsamlingshuset lørdag eftermiddag.

Og derudover skal vi da også..

Resten af tiden i K-forsamlingshuset fyldes med flere spændende arrangementer. Bliv involveret i en paneldebat om det kirkelige børne- og unge-arbejde, tag din gamle – eller nye, aldrig brugte – konfirmationsbibel med og få inspiration til at bruge den på en tankevækkende måde ved at begynde at tegne i den, så den udstråler alt det farve og liv, der er i den.

Er det roen du søger, bliver der også et foredrag om det gamle testamente og endelig skal du ikke komme på landstræf uden mulighed for at få nye konkrete ideer med hjem til forkyndelsen.

Det hele foregår i K-forsamlingshuset lørdag 9-17, hvor der starter et nyt program-punkt hver time undtaget i frokostpausen. Se mere i app’en, når den kommer.