Foto: Johny Kristensen
16-05-2019
Under navnet @kfumspejderne opdaterer fx grupper, kurser og hovedbestyrelsen KFUM-Spejdernes instagram med billeder af spejderliv og spændende aktiviteter. I sommerferien kan du låne kontoen til at vise gruppens sommerlejr. Læs mere her.

Må KFUM-Spejdernes instagram komme med på sommerlejr?

Når skolerne lukker ned for sommerferien, åbner KFUM-Spejdernes instagram op for seks uger med billeder og videoer fra sommerlejre og ungdomskurser. Og du kan være med til at holde kontoen fordret med indhold fra sommerlandet set med spejderbriller.

Skal gruppen på centerlejr, har I planlagt distriktssommerlejr eller skal troppen på interrail ned gennem Europa? Intet er for stort eller småt til at blive delt, men du skal til byde ind på kontoen nu.

Skriv en mail til christian@kfumspejderne.dk, hvis du har lyst til at låne kontoen. Her kan du fortælle lidt om, hvordan sommerlejren kommer til at foregå. Fortæl fx:

  • Hvor skal I hen, og hvad skal I lave?
  • Hvornår?
  • Hvor mange skal I af sted?

Du får svar i løbet af maj.

Lån KFUM-Spejdernes instagram

Husk, at du altid kan byde ind på KFUM-Spejdernes instagram-konto. Ikke kun i sommerferien, men også til gruppeturen, patruljemødet eller arrangementet i distriktet.

Du kan læse mere om at låne KFUM-Spejdernes instagram her.