Foto: Johny Kristensen
12-09-2019
Mindre plastikkopper og engangsservice er målet på Landstræf. Et af tiltagene er at udlevere mugs til alle, som kan bruges til drikkevarer, når vi mødes på Gram Slot. Læs mere her.

Landstræf-mug til alle: Landstræf vil minimere brugen af engangsservice

Når du tjekker ind på Landstræf, har du mulighed for at få en Landstræf-mug, som kan bruges til drikkevarer i løbet af weekenden - og i mange andre sammenhænge lang tid bagefter.

Landstræf vil nemlig skære ned på engangsservice som f.eks. engangskopper, som bliver brugt i barene. Her vil det derfor være muligt at få serveret drikkevarer i sin egen mug.

Du kan se et billede af Landstræf-muggen nederst i artiklen her. Vær opmærksom på, at den kommer i flere farver.

En mug til alle deltagere er et af tiltagene i at minimere brugen af engangsservice på Landstræf. Alle oplægsholdere og workshops er blevet opfordret til ikke at bruge engangsservice, -kopper og -krus, ligesom materiale som kan tilgås online i størst muligt omfang ikke bør printes.

KFUM-Spejdernes Landstræf foregår i weekenden 27. til 29. september på Gram Slot. Tilmeldingen er lukket, men missede du fristen, kan du skrive til info@kfumspejderne.dk for at komme med.