Foto: Andreas Thørring Bastrup
10-06-2020
26. til 27. september mødes KFUM-Spejderne til landsmøde. For at sikre plads til alle flytter landsmødet til Messe C i Fredericia. Læs mere her.

Landsmødet rykker til MESSE C i Fredericia

Der skal være plads til alle, når vi mødes til landsmøde til september. Derfor rykker landsmødet fra Gram Slot til Messe C i Fredericia. Det har hovedbestyrelsen besluttet sammen med landsmødepatruljen. Samtidig korter vi landsmødet, så det i stedet for at begynde fredag starter lørdag.

Beslutningen kommer som følge af de nuværende retningslinjer om afstandskrav på en meter. Kravet gør det svært at få plads til mere end 250 deltagere i salen på Gram Slot og betyder, at ikke alle grupper kan være repræsenteret på landsmødet.

- Vi er der, hvor vi skal være sikre på, at vi kan holde et landsmøde. Det er vi ikke, hvis vi skal være på Gram Slot. Derfor rykker vi til Messe C, som har masser af plads til os og giver gode muligheder for, at vi kan være sammen i salen og i mindre grupper, mens vi holder afstand, siger formand for hovedbestyrelsen Peter Stubkjær Andersen.

Prisen stiger med 100 kroner 1. juli

Ved at flytte landsmødet til Messe C får de fleste en kortere tur til og fra landsmødet. Samtidig er adgangen med offentlig transport markant forbedret. Fra Fredericia Station tager det cirka 20 minutter at gå til Messe C.

Men det er også en dyrere løsning. For at dække nogle af merudgifterne ved at rykke til Messe C stiger prisen for at deltage på landsmødet med 100 kroner den 1. juli. Tilmelder du dig inden 1. juli, er prisen 900 kroner.

Er du allerede tilmeldt, koster det ikke yderligere, og du skal ikke gøre mere end at glæde sig til landsmødet.

Overnatningen vil stadig foregå i telt ved siden af Messe C. Derudover arbejdes der på en løsning for indendørs overnatning i sovesal. Ønsker man et værelse, kan man selv arrangere det. Der ligger bed and breakfast, vandrehjem og hoteller tæt på Messe C.

Du kan læse mere om KFUM-Spejdernes landsmøde på landsmoede.dk.

Du kan læse mere om Messe C på messec.dk.