Foto: Carl Oehlenschläger
12-09-2018
3. november inviterer KFUM-Spejderne og Dansk Ungdoms Fællesråd til en dag i inklusionens tegn. Gennem inspiration, debat og dialog skal vi skabe løsninger, som kan inkludere flere unge i forpligtende fællesskaber. Gratis for KFUM-Spejdere.

Konference: Flere unge med i fællesskabet

Af Tobias Simonsen, Projektleder, Public Diplomacy activities in Denmark - Future Leaders

KFUM-Spejderne byder velkommen til en dag i inklusionens tegn, hvor vi gennem inspiration, debat og dialog skal skabe løsninger og relationer, som kan inkludere flere marginaliserede unge i forpligtende fællesskaber i Danmark.

Konferencen er for offentlige institutioner, civilsamfundsorganisationer og andre, som arbejder med emnet. I får derfor ny viden og spændende nye bekendtskaber, som I kan tage med tilbage til gruppen og distriktet.

Konferencen løber af stablen den 3. november fra kl. 10-17.30. Vi slutter dagen af med fest og sangaften for alle, som har lyst til at blive.

Konferencen afholdes i de smukke omgivelser på Houens Odde Internationale Spejdercenter ved Kolding.

Deltagelse i konferencen er gratis for KFUM-Spejdere. Det dækker fuld forplejning og shuttle-busser fra Kolding St. til Houens Odde. Shuttle-busserne går fra Kolding st. kl. 9.10 lørdag morgen og fra Houens Odde lørdag aften kl. 18.45 og søndag morgen kl. 10 til Kolding st.

Lørdag vil der være morgenmad fra 9.30-10 og aftensmad kl. 18.

Konferencen er finansieret gennem KFUM-Spejdernes arbejde under Dansk-Arabisk Partnerskabs Program.

Tilmelding for KFUM-Spejdere sker via dette link: https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/883/register

Se mere om konferencen på www.spejdernet.dk/tunesienkonference.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til teamet bag konferencen på pda@tunisiadenmark.com.