Future Leaders
06-09-2019
I weekenden 18.-20. oktober afholdes der JOTA JOTI på Spejdercenter CPH. Det er gratis, og du er inviteret. Læs mere eventet her.

Kom til verdens største spejderarrangement på Spejdercenter CPH

Af Tobias Simonsen, Future Leaders og medlem af KFUM-Spejdernes hovedbestyrelse

JOTA JOTI (Jamboree on the Air, Jamboree on the Internet) er verdens største spejderarrangement, der afholdes over internet og radio i oktober hvert år.

For første gang vil KFUM-Spejderne i Danmark igennem partnerskabet Future Leaders afholde JOTA JOTI på Spejdercenter CPH.

Mange aktiviteter i løbet af weekenden

JOTA JOTI på Spejdercenter CPH vil foruden de generelle JOTA JOTI-aktiviteter også have fokus på KFUM-Spejdernes projekt Det Store Batteriprojekt om genanvendelse af batterier, samt oplysning om internationalt spejderarbejde med specielt fokus på KFUM-Spejdernes partnerskab med de tunesiske spejdere.

Igennem partnerskabet er der blandt andet blevet lavet et Blogger Badge, som sætter fokus på dialog og ytringsfrihed med specielt fokus på online debat og sociale medier.

Slutteligt har lejren naturligvis fokus på Verdensmålene med Verdensmål 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner i centrum.

Tilmelding

JOTA JOTI på Spejdercenter CPH henvender sig primært til +13 årige og foregår i weekenden 18. til 20. oktober 2019.

Det er gratis at deltage i lejren, og alle er velkommen såvel spejdere som ikke-spejdere. Der er dog begrænset plads, og de 50 pladser er efter først til mølle. Du kan tilmelde dig her.

Har du spørgsmål, kan du skrive til lejrleder Tobias Simonsen på tobias@kfumspejderne.dk.