Foto: Pernille Bille Tvedt
17-08-2017
De mange materialer, som er blevet købt til Spejdernes Lejr 2017, er kommet på auktion. Find alt fra patruljekasser og telte til årsforbrug af toiletpapir og værktøj.

Køb materialer fra Spejdernes Lejr på auktion

Mangler gruppen nye telte, patruljekasser eller måske værktøj til værkstedet, er det måske en god idé at holde et vågent øje med Spejdernes Lejr netauktion, som er åben i disse dage. På auktionen finder man materialer, som enten har været brugt på lejren eller er i overskud efter lejren.

Udover telte og værktøj er der også mulighed for at finde blandt andet byggematerialer, kontorartikler og hvidevarer. Der er sat knap 300 varenumre til salg, og der er stadig mulighed for at gøre et godt køb.

Se auktionen og byd her.

Alle har mulighed for at byde på auktionen, og pengene fra salget bidrager til lejrens økonomi. Samtidig sætter auktionen fokus på hensigtsmæssig udnyttelse af ressourcer, når materiel, som kun er brugt en kort tid under lejren, kan gøre nytte og genbruges hos andre.

Auktionen slutter d. 20. august. Man skal altså være hurtig, hvis man vil nå at gøre et kup. Vær ligeledes opmærksom på, at man handler med Campen Auktioner Syd i Broager og deres vilkår og betingelser gælder. Handlen foregår derfor udenom Spejdernes Lejr.

 

Find auktionen her