26-03-2020
KFUM-Spejderne stopper salget af lodsedler i tre uger. Til gengæld forlænges salgsperioden med tre uger i den anden ende. Læs mere her.

KFUM-Spejderne stopper midlertidigt for salg af lodsedler og forlænger salgsperioden

Mange grupper er naturligt udfordret på deres lodseddelsalg, mens spejderaktiviteterne er aflyst, og danskerne opfordres til at holde sig indendørs. Derfor har KFUM-Spejderne med Spillemyndighedens tilladelse valgt at stoppe for salget af lodsedler de næste tre uger. Samtidig bliver salgsperioden forlænget tre uger i den anden ende.

Det betyder, at salg af lodsedler er stoppet mellem den 27. marts og 17. april 2020. Det er derfor først tilladt at sælge lodsedler igen den 18. april 2020. Til gengæld er salgsperioden forlænget med tre uger, så salget fortsætter til og med 7. juni.

Overblik over nye datoer for landslotteriet 2020

Du kan få det samlede overblik.

  • 27. marts - 17. april: Alt salg af lodsedler stoppes. Begge dage inkl.
  • 18. april: Salgsperioden begynder igen.
  • 8. maj: Frist for returnering af usolgte lodsedler. Lodsedler skal være 55°Nord i hænde på dagen.
  • 7. juni: Salgsperioden slutter.
  • 22. juni: Sidste frist for indsendelse af gevinst-lodsedler. På lodsedlen står der den 1. juni, så fortæl køber, at salget er forlænget på grund af Corona, og at fristen er 22. juni i stedet.
  • 26. juni: Sidste frist for indsendelse af lodder til den interne konkurrence. Datoen er ikke rykket tre uger af hensyn til sommerferien.

Du kan altid se opdaterede datoer for landslotteriet på spejdernet.dk/lotteri.

Vi gør opmærksom på, at det er strafbart at sælge lodsedler uden for salgsperioden.