20-04-2020
Mød Agnes, Christina, Signe og Zenia. De er ansat som GEÅ-spejdere på Houens Odde Spejdercenter og Spejdercenter CPH fra august. Læs mere her.

KFUM-Spejderne ansætter fire nye GEÅ-spejdere: Mød dem her

Hvert år giver KFUM-Spejderne fire unge mellem 18 og 24 år mulighed for at arbejde et år hos KFUM-Spejderne inden for områderne kommunikation, projekt- og udvikling, outdoor og aktiviteter.

De fire GEÅ-spejdere for 2020/21 er netop blevet ansat. Du kan møde dem her.

Christina Rosenvinge Jensen

Christina er født og opvokset i Jylland, men bor i dag i Høje Taastrup, hvor hun arbejder som skov- og naturtekniker hos OKNygaard. Det sidste stykke tid har hun ikke lavet så meget spejderarbejde, da hun har prioriteret sin uddannelse. Siden 2018 har hun været houmand på Houens Odde, og har været der så ofte så muligt.

Nu er hun udlært og vil gerne lave mere spejderarbejde igen. Derfor valgte hun at søge stillingen som GEÅ-Outdoor på Houens Odde. Hun glæder mig meget til at starte efter sommerferien og til at være spejder på fuldtid.

Christina er 23 år og ansat som GEÅ-outdoor på Houens Odde Spejdercenter.

Signe Karmann Larsen

Signe blev født ind i en familie, hvor spejder- og friluftslivet havde stor betydning, og hun holder derfor meget af det fællesskab og friluftsliv. Til daglig er hun ved at færdiggøre 3.g på Middelfart Gymnasium, men får derudover tiden til at gå med en masse spejderaktiviteter både i Nørre Åby Gruppe, i Gråbrødre Gruppe, på Houens Odde og i Kong Knud Division.

De forskellige grupper og folk, jeg har mødt på min vej igennem spejderlivet, har lært mig meget, og jeg håber på at kunne lære endnu mere i fremtiden! Jeg glæder mig til en masse spejderarbejde og -oplevelser i forbindelse med arbejdet for KFUM-spejderne på Houens Odde.

Signe er 19 år og ansat som GEÅ-aktivitet på Houens Odde Spejdercenter

Agnes Due

Agnes er en kreativ person, som under hele sin opvækst har været spejder. Sidste sommer blev hun student og har siden fokuseret sit spejderliv på udenlandske spejderture. Derudover har hun brugt det seneste år på at arbejde og lære mere om kultur og natur, som er hendes to store interesser.

Hun elsker at skabe rammer og lave aktiviteter, som giver en ny læring og gode erfaringer. Derudover prøver hun med sine aktiviteter at give et frirum, hvor man kan udfordre og skubbe til sig selv under trygge rammer.

Hun ser utrolig meget frem til et år som GEÅ-spejder, hvor hun kan udforske organisationen på nationalt plan og forhåbentlig bidrage med projekter og aktiviteter, som kan komme hele KFUM-Spejderne-organisationen til gavn og nytte. 

Agnes er 20 år og ansat som GEÅ-projekt og udvikling på Spejdercenter CPH.

Zenia Bille

Zenia er vokset op i Harlev lidt udenfor Aarhus og har været spejder, siden hun var 7. Hun er, hvad hendes mor kalder en fest-spejder. Det betyder, at hun stort set aldrig siger nej til nye spejdereventyr. Hun gik på Brejning Efterskole fra 2015/16, hvor hun grundlagde sin passion for projekter, som hurtigt smittede af på sine aktiviteter i spejderverdenen, og siden da har hun været ProjektSpejder (ja, med stort P og S).

Zenia blev student i sommer og har siden lavet introture for gymnasier som teambuilding-instruktør, hun har været på skisæson i Avoriaz i Frankrig og har arbejdet på frivillige projekter på Ungsomsøen. Og så involverer hun sig i planlægningen af spejderkurser både hos KFUM-Spejderne og DDS, og hun er en af de tre i CMT (Contingent Management Team) for MOOT Irland 2021.

Hun søgte stillingen som GEÅ-kommunikation, fordi hun brænder for at påvirke mediebilledet af KFUM-Spejderne i Danmark. Blandt andet vil hun trække på sine erfaringer med radio og livestream på Spejdernes Lejr 2017 og World Scout Jamboree 2019 i Nordamerika.

Zenia er 20 år og ansat som GEÅ-kommunikation på Spejdercenter CPH.