Hobby Education for Active Citizenship
18-09-2019
I starten af september var seks KFUM-Spejdere fra hele landet på ledelseskursus i Georgien sammen med spejdere fra Finland, Ukraine og Georgien. Læs mere her.

KFUM-Spejdere på ledelseskursus i Georgien

Af Tobias Simonsen, medlem af KFUM-Spejdernes hovedbestyrelse

Lisa, Lars, Camilla, Anne, Anne Katrine og Sille har været i Georgien på ledelseskursus gennem det Erasmus+ finansierede projekt "Hobby Education for Active Citizenship". 

Kurset blev afholdt på International Scout Centre Rustavi med udflugter til georgiens bjerge og slotte og hovedstaden Tbilisi.

Det er Houens Odde Internationale Spejdercenter som sammen med vennerne fra Rustavi, pigespejderne i Ukraine og spejderne fra Finland laver projektet, som går ud på at styrke spejderarbejdet i Ukraine og Georgien.

Kom med til Georgien

Kurset i september var det andet af sin slags. Næste år kommer der igen to muligheder for at komme på kursus i Georgien - med alt betalt.

Projektet varer to år. Når projektet er færdigt, vil omkring 40 nye danske spejdere have fået internationale spejderoplevelser.

Vil du også til Georgien på kursus? Hold øje med nyhedsbrevet. Pladserne bliver fordel igennem først til mølle princippet, så alle har lige muligheder for at komme afsted.

Du skal være mellem 18-24 år for at komme afsted.

Du kan følge med i projektet her.