Johny Kristensen
23-01-2019
I sidste weekend modtog Lisbet Lentz Tunesiens Scouting Merit Award, som tak for hendes engagement i partnerskabet med de tunesiske spejdere.

KFUM-Spejder modtager Tunesiens Scouting Merit Award

Af Tobias Simonsen, Future leaders og medlem af hovedbestyrelsen

Lørdag d. 19. januar var hovedbestyrelsen og styregrupperne samlet for at følge overrækkelsen af Tunesiens Scouting Merit Award, som blev givet til Lisbet Lentz for hendes store engagement i partnerskabet med de tunesiske spejdere.

Lisbet har været med helt fra starten af partnerskabet i slutningen af 2007, hvor man søgte efter KFUM-Spejdernes nye partnerskabsprojekt. Lisbet har siden da siddet i ledelsen af partnerskabet, hvor hun har været en helt afgørende del af at gøre partnerskabet til det, det er i dag. 

Lisbet har ledet utallige forhandlinger, insisteret på et ligeværdigt partnerskab og altid arbejdet hårdt for, at unge i både Tunesien og Danmark ville vokse igennem deltagelse i partnerskabet.

Tunesiens Scouting Merit Award er blevet givet til ganske få ikke-tunesere. Stort tillykke til Lisbet, og tak for din indsats. 

Future Leaders, som partnerskabet hedder, er fuldstændigt eksternt finansieret af blandt andet Dansk-Arabisk Partnerskabs Program under Udenrigsministeriet, Messengers of Peace og Dansk Ungdoms Fællesråd - DUF.

Du kan se mere om partnerskabet på www.spejdernet.dk/tunesien og kontakte pda@tunisiadenmark.com, hvis du mangler inspiration til aktiviteter eller gerne vil have en oplægsholder ud til gruppen, distriktet eller spejdercentret.