Foto:Ulrik M. Eriksen
19-07-2017
Var det noget med en lejrkæreste? Her er guiden så er resten op til dig.

Var det noget med en lejrkæreste? Her er guiden så er resten op til dig.

 

Vil du også score på sl17? Som var du en spejderversion af Zac Efron eller Justin Bieber? Men er ikke helt sikker på hvordan du lige skal håndtere det? Vi har samlet nogle gode råd, og erfaringer sammen, så du kan få det lært.

Væddemål

Vi har her fra ScoutZone selv en episode med et væddemål, som endte ud i en scoring. Men i vores søgen på scoretips, fandt vi ud af at det faktisk var meget normalt. Så hvis du gerne vil score, er det rent faktisk en god ide at lave et væddemål. Det kan for eksempel være med din gode ven, hvem af jer kan score først? Eller hvem af jer kan få flest nye snapchat venner/veninder, i løbet af lejren.

Spejderscore replikker

Har du heller ikke set de fantastiske scorereplikker på facebook siden spejderscorereplikker? Hvis ikke så  tryk her?

To be offensiv

Du har jo kun en uge! Du kan sagtens tillade dig, lige at smide trøjen foran hende den søde, for at få hendes opmærksomhed. Go hard or go home, right? Og desuden så prøv også med nogen af de geniale scorereplikker. De fungere godt, når du alligevel køre offensivt.

Vær sød og smil

Ja. Den kender de fleste vel. Vær lige lidt ekstra kærlig, hold hendes hånd under lejrbålet. Lån hende din warmpeace når hun fryser. Smil lidt ekstra charmerende. Så har du hurtigt scoret dig en lejrkæreste!

Hold dig lækker

Det er altså ikke helt ligemeget hvordan du lugter, eller om dine hænder er smurt ind i mudder. Det er altså ikke fedt når man ligger der i teltet, og i så bare stinker. Og en ren hånd er altså rarerer et flette fingre med end en hånd dækket af mudder. Du kan se vores tips til at holde dig lækker lige her!