Foto: Niels Løgstrup Sørensen
13-05-2019
Vi leder efter fem unge mellem 15 og 18 år, som vil deltage på et kursus i Tunesien med alt betalt. Kurset hedder National Young Voices og foregår i Tunesien. Kurset vil primært foregå på engelsk.

Har du lyst til at deltage på et kursus i Tunesien med alt betalt?

Du vil blive en del af et dansk team, hvor vi vil bo og deltage på kurset sammen.

På kurset får du mulighed for at styrke dine internationale relationer og kompetencer. Der vil være moduler hvor man bl.a. lære om internationalt spejderarbejde, dialog og formidling. Efter kurset skal vi deltage i en Youth Festival som afholdes i centrum af Tunis, der er hovedstaden i Tunesien. På Youth Festival får vi mulighed for at møde lokalbefolkningen og opleve tunesisk kultur.

Foruden nogle fantastiske oplevelser og stærke venskaber, så bliver du også ambassadør for partnerskabet Future Leaders mellem KFUM-Spejderne og Les Scout Tunisiens. Du kan læse mere om partnerskabet her: http://www.spejdernet.dk/tunesien

Kvalifikationer

  • Du skal være mellem 15-18 år.
  • Du skal kunne tale og læse engelsk.
  • Du skal kunne deltage på et seminar i Tunesien fra d. 24. juni til 1. juli 2019 med afrejse fra Kastrup Lufthavn.

Vi forventer

  • At du deltager i et formøde på skype op til kurset, og at du deltager engageret på turen
  • At du repræsenterer KFUM-Spejderne på en ordentlig og ansvarlig måde

Når du deltager, er det på vegne af KFUM-Spejderne, og derfor vil rejse, transport, kost og logi blive dækket af partnerskabet, som finansieres af Udenrigsministeriet.

Hvis du er under 18 år, skal du være opmærksom på, at du skal have en skriftlig godkendelse af dine forældre før rejsen. Snak derfor med dine forældre før du ansøger.

Du vil få mulighed for at deltage på en inspirationsdag søndag d. 2/6 kl. 10-16 på Houens Odde. Her samles tidligere deltagere og rejseledere. I løbet af dagen vil blive forklaret om projektet og vi vil dele erfaringer fra rejser.

Ansøgning

Du skal gøre to ting for at ansøge. Først skal du udfylde følgende skema for at ansøge: https://goo.gl/forms/XaxWVr0nI7zs4OOG2

Derudover skal du sende en kort beskrivelse af, hvem du er, hvad du laver som spejder, og hvorfor du har lyst til at tage med til Tunesien. Det kan enten være i form af en mail eller en video.

Ansøgningsfristen er d. 22. maj 2019. Du kan forvente svar på din ansøgning mellem den 23. og 25. maj.

Ansøgning og eventuelle spørgsmål sendes til Frederikke på fnl@kfumspejderne.dk.

De bedste hilsner,

Carl, Rikke, Niels, Carina, Agnete og Frederikke