11-05-2020
Mangler du inspiration til spejdermøderne eller vil du gerne gøre det lidt lækkert for dyrelivet i din have? Så er foderbrættet til egern den perfekte løsning! Læs mere her.

Gør det selv: Byg et foderbræt til egern

Af Mia Stenberg, projektmedarbejder

KFUM-Spejderne i Danmark og jem & fix har sammen udviklet ’Gør det selv’-mærket, hvor du kan få inspiration til fede ’gør det selv’-projekter til både din have og til spejdergrunden. Efterspørgslen efter mærket har været stor, så der er blevet produceret flere mærker, der nu er tilgængelige hos 55° Nord.

Byg og hyg

Foderbrættet til egern er relativt nemt at bygge og I kan sagtens hjælpe hinanden, da I kan være flere om at bygge det. På den måde lærer I at hjælpe hinanden og får viden om hinandens styrker. Samtidig får I nogle hyggelige timer sammen og hjælper med at forbedre levevilkårene for egernene.

Når I har bygget foderbrættet, kan I fylde det om med nødder og se egernet spise på foderbrættet.

Du kan finde byggevejledningen her på Spejdernet.

Bliv en del af fællesskabet

Kan du slet ikke vente med at bygge fede gør-det-selv-projekter i din spejdergruppe eller derhjemme? Læs om alle ’gør det selv’-projekterne lige her.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om KFUM-Spejdernes samarbejde med jem & fix, kan du finde mere information her.

Gør det selv-mærke

Aktivitetsmaterialet bygger på jem og fix’ og KFUM-Spejderne i Danmarks værdier om ansvarlighed og fællesskab.