Foto: Frederik Kehlet
26-09-2019
Arbejdsgruppen, som arbejder med et nyt Spejderliv, er klar til at udgive tre test-kapitler fra den nye bog. Det sker på Landstræf, hvor du kan læse og komme med feedback. Læs mere her.

Første udkast: Bladr i det nye spejderliv på Landstræf

Du kan blive en af de første til at læse i den nye bog Spejderliv, når arbejdsgruppen udgiver tre test-kapitler på weekendens Landstræf på Gram Slot.

Besøger du Spejderlivs workshop lørdag eftermiddag, kan du få fingrene i et eksemplar af de tre test-kapitler. Bare du vil fortælle, hvad du tænker om formen, stilen og indholdet.

- Der er tale om prøver, hvor vi eksperimenterer med formen og prøver forskellige muligheder af, siger Kim Georg Lind Pedersen, som er formand for arbejdsgruppen.

Tag bogen med hjem

Arbejdsgruppen har fået trykt 500 eksemplarer af kapitlerne, så man kan tage et eksemplar med hjem i gruppen. Arbejdsgruppen håber på den måde at få en masse feedback, som de kan arbejde videre med. Derfor har det også været vigtigt, at man får oplevelsen i et trykt hæfte.

- Det er svært at forholde sig til en bog, men her har vi et tryk, som man kan holde i hånden og bladre i, mens man læser, siger Kim Georg Lind Pedersen, som håber, at mange vil fortælle, hvad de synes fungerer godt, og hvad der kan gøres bedre.

Målet er, at arbejdsgruppen er klar til at præsentere deres arbejde på landsmødet i september 2020.