Foto: Andreas Bastrup Larsen
12-01-2021
Relanceringen af siden DetMedGud.dk, der tilbyder andagtsmateriale til kirkelige børne- og ungdomsorganisationer, har givet væsentligt flere besøgende. Hvis du også vil være med, er der nu plads til flere frivillige.

Flotte besøgstal på andagtsportalen detmedgud.dk

Hjemmesiden DetMedGud.dk blev relanceret i november 2019 med nyt design og en filosofi, der har taget andagtsportalen tættere på de mange frivillige ledere, som i et støt stigende antal har besøgt DetMedGud.dk. Det fortæller projektleder for portalen, Lasse Nybo-Andreasen fra Frivilligt Drenge- & Pige-Forbund, FDF.

”Vi startede året med at have ca. 150-200 månedlige brugere og havde i efteråret 2020 hele 600 månedlige brugere. Samtidig har vi rundet en god mængde andagter, og flere har budt ind med deres egne andagter efter en fælles workshop med 40 deltagere på den årlige fordybelseskonference på tværs af organisationerne tilbage i februar”, lyder det fra Lasse Nybo-Andreasen.

Plads til flere frivillige

Nu er der brug for nye i arbejdsgruppen bag DetMedGud.dk. Anne Hjul Johannessen, der slev er frivillig, fortæller, hvad det både kræver men også giver at være med:

”Man skal melde sig til arbejdsgruppen, fordi det både er spændende og virkelig god træning, uanset om man elsker andagter, hvor man skal lytte, snakke eller gøre noget sammen med børn og unge. F.eks. har vi både lavet andagter med fokus på at lege og gøre noget aktivt med børnene og forberedt de mere "langhårede" af slagsen med fokus på samtale og refleksioner om tro og livet”, fortæller Anne.

Hvis du er interesseret i at være frivillig i arbejdsgruppen, er du meget velkommen til at henvende dig til projektleder Lasse Nybo-Andreasen på mail: lassenybo@fdf.dk

 

 

 

 

DetMedGud.dk

Hjemmesiden retter sig mod frivillige ledere i foreninger, præster, lærere og andre, der arbejder med forkyndelse for børn og unge. Relancering blev udviklet i en samskabelsesproces mellem fire kirkelige børne- og ungdomsorganisationer og fire samarbejdspartnere i 2019.

Besøg DetMedGud.dk her