08-10-2020
Årets andensidste korpsudsendelse og Grazat er sendt afsted til alle grupper. I korpsudsendelsen finder du materiale og information til efteråret.

Find inspiration til efteråret i korpsudsendelsen, Grazat og Ildhu

Plakater, aktivitetshæfter og forkyndelsesmateriale bl.a. om verdensmålene er i denne omgang at finde i korpsudsendelsen. Ligeledes har I modtaget en bunke Grazat, I kan uddele til bævere og ulve. Plakater kan hænges op i hytten og aktivitetsmaterialerne præsenteres på jeres næste ledermøde.

ILDHU er sammen med landsmøderapporten landet i ledernes postkasse. Er de ikke det, kan du finde landsmøderapporten her samt ILDHU her.

Plakater, aktivitetshæfter og forkyndelsesmateriale

Korpsudsendelsen indeholder denne gang en plakat fra Spejderrejser om programmet for 2021 og en fra DM I Spejder. Husk at hænge plakaterne op, så datoer og information når ud til alle jeres spejdere.

I modtager derudover aktivitetshæfter fra Vores Natur, både et til den ældre målgruppe og et til den yngre. Hæfterne sætter fokus på den vilde natur og indeholder tiltag, billeder, information og aktiviteter til inspiration til det næste spejdermøde ude i naturen. Hæfterne kan også findes online og downloades fra Spejdernet.dk her.

'Verdensmålsbogen – FN’s Verdensmål i lyset af den kristne tro' og samtalekortene 'Værdier på spil' er også med i denne korpsudsendelse. Du kan læse mere om materialet her.

Grazat i naturen 

I dette nummer af Grazat kan man læse om naturen. Magasinet har I modtaget sammen med korpsudsendelsen, men det kan også læses online her.

Næste korpsudsendelse med Grazat sendes ud i november 2020.