Foto: Christian Bruun
13-02-2020
Kom på kursus på Linien ud og få styr på gruppens kommunikation. Læs mere her.

Få styr på gruppens kommunikation på Linien ud i Viborg og Roskilde

Trænger du til at sætte fokus på gruppens kommunikation, er der hjælp at hente på Linien ud i Viborg og Roskilde på kurset Gør gruppen synlig med god kommunikation.

Her kan du møde KFUM-Spejdernes kommunikationskonsulenter og blive klogere på, hvordan du kan gøre gruppens arbejde mere synligt for forældre til nuværende og nye spejdere. Alt sammen uden at du behøver at bruge mere tid på det.

Kurset foregår både i Viborg og Roskilde, og du kan deltage på enten et kort eller langt modul. Det korte modul foregår om fredagen, men det lange er hele lørdagen.

Det lange modul indeholder alt fra det korte modul, men giver tid til, at du kan arbejde med øvelser og få tid til at arbejde med cases hjemmefra. Uanset hvilket kursus du deltager på, går du fra kurset med inspiration og værktøjer til at styrke gruppens kommunikation.

Du finder tilmeldingen til kurserne her

Du kan læse mere om kurserne og det konkrete udbytte her

Kurset henvender sig til grupper og andre spejdere, som arbejder med kommunikation. Det kan være kursusstabe, distriktssommerlejre, centre eller projektgrupper.

 

Få hjælp til gruppens kommunikation

Kan du ikke deltage på Linien ud, eller har du brug for mere inspiration til gruppens kommunikation, kan du melde dig ind i facebookgruppen Tips og tricks til kommunikation for KFUM-Spejdere.

Her hjælper spejdere med interesse for kommunikation hinanden med sparring, tips og tricks.