Foto: Frederik Kehlet
05-09-2019
Er du ung og på Landstræf? Så deltag i Ungdomsforum lørdag, hvor du bliver klædt på til at tage del i debatten hos KFUM-Spejderne og være med til at påvirke fremtidige beslutninger. Læs mere her.

Deltag i Ungdomsforum på Landstræf

Af Christian Mølby, Styregruppen for Profil og Samfund

På Landstræf 2019 vil Arbejdsgruppen for Ungeinddragelse og Styregruppen for Profil & Samfund åbne op for KFUM-Spejdernes første ungdomsforum på et landstræf. Det sker lørdag eftermiddag fra kl. 13.00 til 16.30 og er for korpsets medlemmer under 25 år.

På Ungdomsforummet vil vi “låse landsmødet op”, så unge medlemmer er bedst muligt klar til at sætte vores aftryk på landsmødet næste år.

Forstå korpset

Ungdomsforummet vil bestå af en introduktion til KFUM-Spejdernes organisation og foreningsdemokrati, samt hvordan vi som uge skaber forandring i korpset fra gruppe til landsniveau.

Vi vil diskutere korpsets bæredygtighed, CO2-neutralitet, organdonation, inddragelse af unge i gruppebestyrelser, og hvordan vi som unge driver forandring. Undervejs vil alle idéer og diskussioner blive mødt af erfarne unge, som vil bidrage til, at idéer kan komme ud og leve i korpset.

Samtidig er det en debatplatform, hvor vi debatterer udfordringer for unge i korpset og finder løsninger sammen.