Foto: Christian Blom-Bloch
25-09-2019
I weekenden går det løs med Landstræf på Gram Slot. Læs sidste nyt her, så du er klar til en weekend med snak, oplevelser og gode venner.

Bliv helt klar til Landstræf

Forhåbentlig er der styr på telt, transport og måske en nyvasket uniform, inden turen i morgen går til Gram og Landstræf 2019. Over 400 ledere har meldt deres ankomst og her guider vi dig til at få styr på de sidste detaljer, inden vi mødes på Gram Slot i morgen.

Hent Landstræf app'en

I Landstræf app'en finder du det fulde overblik over weekenden. Her kan du læse om alt fra spisning til overnatning og programmet.

Du kan med fordel orientere dig i menupunktet Information, hvor du kan læse mere om, hvordan du tjekker ind, får dit armbånd og bliver klogere på, hvor du må slå dit telt op. Under Information finder du også Landstræf-sangen, som giver den helt rigtige stemning i bilen på vej til Gram Slot.

Med app'en får du også vigtige nyheder fra Landstræf direkte på din telefon, så du ved, hvis noget bliver ændret undervejs.

App'en er tilgængelig til både IOS og Android og kan hentes gratis. Du finder den ved at søge på Landstræf 2019, der hvor du henter dine apps.

Få overblikket i programmet

Når du har hentet app'en, har du også adgang til det fulde program. Her kan du klikke rundt og se, hvad du kan opleve de forskellige dage.

Særligt skal du være opmærksom på lørdagens Inspirationstorv og Korpsets fremtid. Her kan du klikke dig ind og få et billede af de mange spændende oplæg og aktiviteter på Landstræf. Der er noget for en hver smag med aktiviteter om alt fra klatring til oplæg med samværsregler og trivsel i ledergruppen.

Det kan være en god idé at kigge i app'en og få overblikket, så du ikke misser noget vigtigt om lørdagen.

Brug kortet til at finde rundt

Sidste anbefaling til app'en er kortet. Det finder du under Information, og med kortet i lommen er du sikker på ikke at blive væk på den store slotsplads.

Kortet giver dig overblikket, så du ved, hvor du tjekker ind, finder toilettet, spiser, deltager i aktiviteterne og sover.

Styr på overnatningen?

På Landstræf sover vi i telt, og det er sjovest med en makker eller sammen med resten af lederflokken. Har du ikke styr på, hvilket telt du skal sove i eller hvem du skal sove med, så er nu et godt tidspunkt at få styr på det.

Landstræfs facebookside kan du koordinere overnatning med dine venner, hvis du har brug for det.

Husk din opgave

I tilmeldingen har alle valgt en opgave, som de vil hjælpe med undervejs på Landstræf. Hvis du har glemt, hvilken opgave du har valgt, kan du få mere at vide, når du tjekker ind.

Her får du at vide, hvad og hvornår vi har brug for din hjælp.

Tjek vejrudsigten

Der findes ikke dårligt vejr, men derfor kan det være rart at være forberedt. Weekendens vejr ser spændende ud og kan måske kræve lidt vandtæt fod- og overtøj.

Det kan være rart at vide, inden du pakker solcreme og sommerhat.

Følg med på Instagram og facebook

Skal du ikke med på Landstræf, så kan du følge med i weekendens program på KFUM-Spejdernes instagram. Du finder den her.

Du kan også følge optakten til Landstræf på facebooksiden Landstræf.