Foto: Fredrik Lodberg Olsen
10-01-2019
Arbejdet med at lave et nyt Spejderliv er i gang, og SPS inviterer interesserede til at komme med gode idéer. Se her, hvordan du deltager.

Workshop: SPS søger inputs til nyt Spejderliv

Mange husker måske bogen Spejderliv fra deres Roland 1-kursus. Her var bogen i mange år fast materiale og det var populært, at deltagerne efter kurset fik bogen med hjem. Sådan er det ikke i dag. Bogen er nemlig udsolgt fra forlaget og har været det i mange år.

Men nu begynder arbejdet med at udgive et nyt Spejderliv. Styregruppen for Profil og Samfund har opgaven, og det er dem, som inviterer til workshop på Houens Odde Spejdercenter i forbindelse med korpsweekenden den 20. januar. Workshoppen foregår fra 9.30 til 13.00.

- Det er en lang proces, som vi nu sætter i gang. Derfor håber vi, at mange vil komme og give deres input med. Man forpligter sig ikke til andet end at dele sine gode idéer, men er selvfølgelig velkommen til at blive en del af arbejdsgruppen, hvis man har lyst, siger Katrine Jacobsen fra SPS, som håber, at arbejdet med et nyt Spejderliv kan være færdig inden næste landsmøde.

Processen med at udgive et nyt Spejderliv blev sat i gang på landsmødet i september. Her blev det oprindeligt foreslået at genoptrykke bogen, som senest blev udgivet i 2008, men som bekendt 

Tilmelding

Tilmelding sker her.

I tilmeldingen skal du angive, at du deltager i workshoppen. Samtidig skal du huske at tilmelde dig formiddagskaffe og frokost søndag, hvis du ønsker at spise med. Deltagelse er gratis, og du har mulighed for at få dine transportudgifter refunderet.