07-08-2018
DUF søger ni unge danskere, som vil være med til at nedbryde fordomme og skabe forståelse på tværs af lande, kultur, ideologi, etnicitet og andre skillelinjer. Ansøgningsfristen er den 13. august.

Vil du være med til at bygge bro mellem unge i Danmark, Egypten, Jordan og Tunesien? DUF søger lige nu ni unge danskere som dialogambassadører for en 2-årig periode.

Som dialogambassadør vil du sammen med unge fra Tunesien, Egypten og Jordan få praktisk erfaring med dialog og undervisning i at facilitere dialogworkshops, og du vil arbejde med at skabe dialog blandt unge gennem dialogworkshops for unge. Du vil også skulle deltage i to internationale seminarer - et i enten Egypten eller Jordan og et i Danmark.

Krav til ansøgere

For at deltage skal du:

  • Være mellem 18 og 28 år
  • Være aktiv i en af DUFs medlemsorganisationer
  • Tale godt engelsk
  • Deltage i to internationale seminarer, deltage i møder og være med til at planlægge og afvikle nationale dialogaktiviteter i Danmark
  • Sende din ansøgning senest 13. august 2018.

Dialogambassadørerne er et samarbejde mellem Dansk Ungdoms Fællesråd, WE Center i Jordan, Danish Egyptian Dialogue Institute og Les Scouts Tunisiens. Programmet finansieres af Uderigsministeriet gennem det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram.

 

 

Læs mere

Du kan læse mere på DUFs hjemmeside, hvor du også finder ansøgningsskemaet.