Foto: Frederik Dahl Kehlet - Fotopatruljen
12-10-2017
Har du en særlig interesse i gruppeledelse, HR og udvikling af spejdergrupper? Har du lyst til at bidrage med inputs og kvalificere konkrete værktøjer, der netop skal understøtte denne del af spejderarbejdet? Så kom med til HR-Skydeteltet på Houens Odde den 12. november 2017.

Velkommen til HR-skydeteltet den 12. november 2017

På næste korpsweekend den 10. til 12. november afholder vi om søndagen en workshop, hvor vi præsenterer forskellige værktøjer til brug ude i grupperne. Det sker i tidsrummet 10.00 til 15.00.

Formålet med HR-værktøjerne er at understøtte dygtige spejderledere, der skaber stærke fællesskaber. Værktøjerne skal blandt andet sikre, at de voksne oplever at udvikle sig efter eget ønske i spejderarbejdet.

Til workshoppen har vi brug for jeres bidrag og viden for at kvalificere værktøjerne og finde ud af, om de har den rigtige form, matcher behovet ude i grupperne eller om de bare sidder lige i skabet.

Efter den 12. november tilpasser vi værktøjerne ud fra jeres bidrag, hvorefter værktøjerne skal pilottestes ude i forskellige grupper. Det er målet, at de færdige værktøjer skal præsenteres på Landsmødet i september 2018.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig korpsweekenden her, og har du spørgsmål, så send en mail send en mail til Therese Halvorsen på therese@kfumspejderne.dk.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men du skal tilmelde dig via ovenstående link og sende , ligesom du kan få dine transportomkostninger refunderet. Husk også, at tilmelde dig korpsweekenden her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Peter Lenz, udviklingskonsulent, Kristian Rostgaard, udviklingskonsulent og Therese Halvorsen, projektmedarbejder.

Der plads til max 30 deltagere på workshoppen